Szülés után ti is görbén ültök/jártok?
Nemrég szültem, és azt vettem észre, hogy akár a gép előtt is, vagy bárhol, olyan görbe háttal ülök, mint még soha (még kisgyerekként sem) Terhesség alatt odafigyeltem a hátizmokra, meg gondolom a pocak miatt sem tudtam már görbén ülni, de most.... nem is esik jól kihúzni magam.
Lehet, hogy a szoptatás is közrejátszik, meg az állandó hajolgatás a bébihez? Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen "béna"? Tornával helyrehozható, igaz?

Nincs köze a szüléshez, de figyelj, inkább húzd ki magadat, különben pár hét múlva azt a kérdést fogod feltenni, hogy mit csináljak, úgy fáj a hátam... (nem megbántásból írom, nehogy félreérts!)
Próbálj meg tornázni, ha jól esik, nyugodtan csinálj nyújtó gyakorlatokat (szopi alatt is lehet tornázni).
És gratulálok a babádhoz :)

Köszi a válaszokat! Hát gondoltam, hogy nem a szüléshez van köze, de mégis most vettem észre, valóban lehet, hogy megszokás. Hát akkor csajok, akik hasonlókat vesztek észre: hajrá gerinctorna, odafigyelés és nyújtás (persze módjával)
Remélem hamar "rendbejövünk" :o)))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!