Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ti is görbén...

Szülés után ti is görbén ültök/jártok?

Figyelt kérdés

Nemrég szültem, és azt vettem észre, hogy akár a gép előtt is, vagy bárhol, olyan görbe háttal ülök, mint még soha (még kisgyerekként sem) Terhesség alatt odafigyeltem a hátizmokra, meg gondolom a pocak miatt sem tudtam már görbén ülni, de most.... nem is esik jól kihúzni magam.

Lehet, hogy a szoptatás is közrejátszik, meg az állandó hajolgatás a bébihez? Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen "béna"? Tornával helyrehozható, igaz?

2009. dec. 9. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is borzasztűan görbe vagyok:-( először a császár miatt voltam,nem birtam kiegyenesedni,most meg szerintem a megszokás,szoptatás meg a baby
2009. dec. 9. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem észre magamon.Nem hiszem hogy a szülésnek, gyereknek, szoptatásnak köze lenne ehhez.
2009. dec. 9. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs köze a szüléshez, de figyelj, inkább húzd ki magadat, különben pár hét múlva azt a kérdést fogod feltenni, hogy mit csináljak, úgy fáj a hátam... (nem megbántásból írom, nehogy félreérts!)

Próbálj meg tornázni, ha jól esik, nyugodtan csinálj nyújtó gyakorlatokat (szopi alatt is lehet tornázni).

És gratulálok a babádhoz :)

2009. dec. 9. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem is figyeltem,csak most,hogy olvastam a kérdésedet :).Szörnyen görbén ülök,mint aki púpos :).
2009. dec. 9. 16:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Hát gondoltam, hogy nem a szüléshez van köze, de mégis most vettem észre, valóban lehet, hogy megszokás. Hát akkor csajok, akik hasonlókat vesztek észre: hajrá gerinctorna, odafigyelés és nyújtás (persze módjával)

Remélem hamar "rendbejövünk" :o)))

2009. dec. 9. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ja,csak az a baj,hogy ha nem ülök állok görbén,akkor fáj a hátam.Nektek nem?
2009. dec. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!