Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az Eda segítheti a tágulást?...

Az Eda segítheti a tágulást? Az lehet hogy valaki kitolás előtt kapjon?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 21:41
 1/6 gabszem ***** válasza:
igen, sokszor azért adnak Eda-t mert gyorsitja a tágulást. tolofájáskor már nem adnak, hogy érezd mikor kell tolni
2014. febr. 11. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Kitoláskor már felesleges. Nekem azt mondta az orvosom, hogy a fájdalomcsillapítók lassíthatják a szülést.
2014. febr. 12. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Kitolás előtt már biztos hogy nem adnak.

Én elég későn mentem be a kórházba, miután beindult a szülés, és a szülésznő azt mondta hogy ekkor már nem adnak edát.

2014. febr. 12. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon lassan tágultam oxival is, könyörögtem az EDA-ért, onnantól hogy megkaptam, már csak 1 óra volt a kitolásig, és fájdalommentes!!! Ja és a tolófájásokat is éreztem, nem fájt de éreztem úgyhogy tudtam mikor kell nyomni. Közvetlen kitolás előtt nem adnak, úgy tudom hogy van egy adat, hogy hány ujjnyitól hány ujjnyi tágulásig adják be.
2014. febr. 12. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:
nem közvetlenül kitolas előtt, hanem mondjuk az utolsó 2-3 cm tagulashoz kapott a nővérem. A hárába szúrták szóval tuti az volt. Onnan már nagyon hamar meglett a baba, a doki szerint kellett az Eda, anélkül császár lett volna. oxyt a szülés elejétől kapott.
2014. febr. 12. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én Miskolcon szültem, amikor 2 ujjnyi volt a méhszáj akkor mondta a doki, hogy ha akarok EDAt,akkor most szóljak, mert ha kit águlok 3 ujjnyira onnantól EDAt már nem kaphatok.Mondjuk ezzel nem volt baj, mert én a gázt választottam.

Úgyhogy én ez alapján amit a doki mondott, szerintem közvetlenül kitolás előtt már nem adnak EDAt.

2014. febr. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!