Gátmasszás olaj mikortól használható és hol lehet kapni? Segített vknek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 15:07
1/4 anonim válasza:
Kb 34. héttől érdemes minden nap masszírozni. (én csináltam de így is kellett gátmetszés).
A DM-ben vettem az olajat, de elég drága volt 3-4 ezer Ft.
2/4 anonim válasza:
Én is a dm-ben vettem, csináltam is a gátmasszázst rendesen. Nem is kellett gátmetszés, nem is repedtem, mondjuk hozzáteszem, hogy nagyon profi gátvédelmes szülésznőt választottam magamnak. De biztos, hogy a következő terhessége(i)mnél is veszek majd. :)
3/4 anonim válasza:
Én a szülésznőmtől vettem, de dm-ben, Brendonban is van, mi 37. héten kezdtük, lelkesen masszíroztam, de sajna nem sikerült a gátvédelem, pedig nagyon profi gátvédelmes szülésznőm volt, eléggé kötöttek a szöveteim amúgy is, nem csodálkoztam, hogy nem sikerült, de érdemes mindenképpen csinálni, mert biztosan segít.
4/4 anonim válasza:
Én is vettem, de itthon van bontatlanul .
Azóta a fiam 5 hetes.
Nem vágtak és nem is repedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!