Vélemények a Flór Ferenc (Kistarcsa) szülészetéről?
Sziasztok!
Most 20 hetes terhes vagyok és nincs fogadott orvosom. Fóton lakom de Kistarcsán szeretnék szülni nekem nagyon szimpi az a kórház. Mi a teendő ilyenkor? Ha ott fogadnék egy szülésznőt? Segítsetek légyszi első babás vagyok és nincs tapasztalatom.
Én 2 éve szültem ott, nagyon meg voltam elégedve mindennel. A szülőszobák nagyon szépek, az ott dolgozók kedvesek.
Nem tudom, hogy ahhoz h ott szülhess, elég e egy szülésznő... Lehet orvost kellene fogadni, akkor tuti szülhetsz ott. (ez csak az én véleményem, de inkább kérdezz rá a kórházban) Ha gondolod irj privit, szivesen segitek bármiben :)
Én is csak jót tudok mondani a kórházról.
3 hónapja szültem ott.
Én Jászberényhez tartoznék,de mégis a Flór Ferenc kórházban szültem, és nem kell hozzá sem fogadott orvos,sem pedig szülésznő.
Nagyon kedvesek voltak velem fogadott doki nélkül is.
Annyi csak,hogy szüléskor a bejutást saját magadnak kell megoldanod,mert a mentő abba a kórházba visz be amelyikhez tartozol.
Ez biztos....
Kérdezz nyugodtan szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre... ha még aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!