Császár után mikor ülőfürdőztél és használtál tampont először?
16 napja volt császárom,a sebemről a varr is szépen leesett már.
A vérzésem is nagyon minimális,inkább vizes és csak pisiléskor van.
A méhszáj nem feltétlenül zárt teljesen, tehát nem a heg miatt nem javasolt az ülőfürdő, hanem az esetlegesen felszálló fertőzések miatt. Egy nőgyógyászati kontrollvizsgálatot én megvárnék a helyedben, ha teljesen zárt a méhszáj, akkor lehet fürödni.
Tamponnal ugyanez a helyzet, a bent pangó vért, egyéb folyadékot ott tartja - ideális baktériumtenyészet.
Az szép.
Remélem nem fog így rendetlenkedni a szervezetem...
Értem.
Mindenképp várok még,viszont a császárra esetemben pont a méhszájam nem tágulása miatt került sor.
(Mondjuk nem bántam meg)
Nekem sem tagult a mehszajam, en epp ezert azt gondoltam, hogy ilyenkor nincsen fertozesveszely, de a ferjem hamar lehutott, azzal, hogy a szulesmegindulas hatasara a hormonoktol mindenkeppen nyiltabb, mint ami barrierkent meg idealis, ezert lehet, hogy a szuleshez nem nyilsz ki elegge, de a fertozeseszely a hatodik hetig kb. Fennall.
Elso voltam
Értem.
Köszi:)
Rendben.
Köszönöm az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!