Nektek is volt ilyen rossz élményetek a kórházban töltött pár nap alatt?
Pont ezért szántam rá a pénzt kétszemélyes alapítványi szobára.
Így is pont elég idegesítő volt, hogy a szobatársamnál átjáróház lett, aztán szépen megkértem és beszüntette, kedves lány volt :)
Őszintén? Volt, de akkor nem érdekelt, nem lihegtem túl! VIP szobát foglaltam, de mivel elvitték a babámat a koraszülöttre egy fertőzés miatt, így nem kértem. Egyedül minek!
A szobánkban volt olyan romániai cigány asszony, akinek a férje a véres vágóhídi ruhájában trappolt be. Persze az asszony is kizavarta, meg nővérek is. De nem érdekelt! Nem figyeltem ilyenekre. A magam bajával foglalkoztam! És rádöbbentem,hogy ebben a romániai cigány nőben mennyi emberség van!
Én ezt úgy vettem,hogy wellnesselni mentem, hanem szülni! Ha ez azzal jár,hogy ki kell bírnom azt a pár napot a kórházban, hát kibírom!
Nem, csak hasonló...
Ő nem volt büdös, csak idegesített. Egy az, hogy rohadt hangosan horkolt, emiatt az első éjszaka (közvetlen szülés után) nem aludtam semmit... Ha felkelt vagy szoptatni próbált mindig az ágyamnak támaszkodott, és emiatt feszt felébredtem. (Mozgott ilyenkor az ágy alattam...) Ja, meg amiket mondott a kislánynak... (kisqrvám, és hasonlók...)
A vajúdóban volt mellettem egy lány, aki 20 percenként kérdezte, hogy hány óra. A falon, éppen mellette volt egy falióra, kérdeztem miért nem nézi meg? "hát mer' nem értek az ilyenhe'-volt a válasz.
Szülés után egy 140 kilós nő került a szobánkba. Lehajolni egyáltalán nem tudott, ezért amit elszórt a szobánkhoz tartozó mosdóban, wc-ben, az ott is maradt. A véres vackait szedegettem utána, és azt sem mondta, hogy bocsánat. Irtó hangosan beszélt, meg hihetetlenül hangosan csittegett a babájának, mikor sírt, az én alvó kislányom mindig felriadt rá.
Így lassan két év távlatából az akkor bosszantó dolgok már poénszámba mennek. És jó rá visszaemlékezni, jókat derülök rajta.
6 napig voltunk bent a kicsivel...3 szobatársam volt, ők még nem szültek meg, csak én. Velük semmi baj nem volt, beszéltünk stb stb..
egyik éjjel egy cigány csajt behoztak, másnap estig hallgattuk félóránként hogy neki mennyire fáj (mindenkinek fájt a vajúdásmégse hisztiztünk)...egyik késő este megszült, na amikor pihentünk volna, a folyosó TELE volt cigány hozzátartozókkal, és kiabáltak örömükben hogy megszült..nem tutunk aludni se.
Napközben rohangáltak be hozzá, miközben szoptattunk...Sőt, tőlem kért volna lefejt tejet a nő a gyerekének mert neki nem volt...hát én se azért fejtem a sajátomnak hogy egy cigány gyereknek adják oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!