Akinek az első babája besárgult, a második is sárga lett?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 14:36
1/14 anonim válasza:
Nekem nem.A nagyobbik fiam pedig durván besárgult, 10 napot töltöttünk kórházban emiatt. Kisebbik fiam egyáltalán nem sárgult be. Nagyon féltem, hogy megint úgy járunk, de szerencsére nem.
2/14 anonim válasza:
Nem! A masodik csak nagyon enyhén nem volt szükség kék fény alá fektetni!
3/14 anonim válasza:
Az első besárgult de csak kicsit, a második kék fény alá került az ikrek közül az egyik besárgult nagyon a testvére nem.
4/14 anonim válasza:
Nekem csak a harmadik sárgult be.
5/14 anonim válasza:
Nekem mind a 3 gyermekem besárgult és fény alá is kerültek.
6/14 anonim válasza:
Nekem igen, sőt őt utolsó éjszaka kékfényezni is kellett. A nagyobbik ezt megúszta, de ő is sárga volt. Tejem volt bőven, szépen gyarapodtak már a kórházban.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nemsokára érkezik a második gyerkőc és a szülésznőm mondta, hogy biztosan be fog sárgulni, mert az első is sárga golt, ez "így szokott lenni" szerinte. De megnyugtató amit írtatok. Az első haba szoptatása nehezen indult emiatt. Féltem, hogy most is jagyon aluszékonylesz.
2014. jan. 27. 15:12
8/14 anonim válasza:
nekem mkettő besárgult,de szerencsénk volt,sem fény nem kellett,sem aluszékonyak nem voltak..
9/14 anonim válasza:
1-ső és a 3. besárgult nagyon,2.nem
10/14 A kérdező kommentje:
Ezekszerint akkor reménykedhetek, hogy nem lesz gond
2014. jan. 28. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!