Egy kislányos szüléssztori. Én is szeretném veletek megosztani, érdekel?
Gratulálok!
Nekem is 2008.jul.18-án kezdődőtt a szülésem,de nem tartott olyan soká.Igy 1 nappal idősebb a fiam a lányodnál:-)))
Ügyi voltál,jó,hogy leírtad,szeretem olvasgatni:)
Nekünk 24-én érkezik a kiscsaj:)
Kérdésem van:)Miért altattak?Te kérted,vsgy nem lehetett spinális?:O
Amúgy szerintem a császár miatti lelkiismeretfurdalás és ez az egész,hogy magadat okolod,de nemcsak te hanem a többi nő is,olyan hülyeség.Ha kell a császár kell,nem viccből találták ki,nekem is valószínű az lesz,mert nem nagyon akar fordulni és valószínű a téraránytalanság is közbe fog szólni,de csak azért érzem magam rosszul,mert tudom,hogy azok akik hüvelyen át érkeznek,egy csomó olyan fontos bacit kapnak ami segít nekik,az én lányom meg sterilen jön a világra.De nincs lelkiismeret furdalásom,nem tehetek róla,hogy isten ilyen kicsinek teremtett mindenhol;)
Ha a kövi baba jön és megint lelkifurkád lesz én haraplak meg:D
Ada és Abi:)
Én is mindig örömmel olvasom az ilyen szép történeteket.
Gratulálok Nektek!
Gratulálok a kislányodhoz !!!!! :)
Ami érdekes, hogy nálam is hasonlóképpen történtek a dolgok. Az én kisfiam sem akart lentebb csusszanni, de akkor már a feje is jó ideje látszódott, akkor már szó sem lehetett császárról, pedig akkor de örültem volna neki!!! Homályos minden, mintha egy film szereplője lettem volna. Tudtam, hogy minden erőmmel nyomni kell (indított szülés, fájásgyengeség), és hallottam, hogy neonatológust hívnak, pedig akkor még bennem volt. A szívhangja leesett, ráadásul fenyegető hipoxya miatt indították a szülést. Nagyon rossz volt, nem tudtam, hogy mi lesz!!! Végül a kisfiam szintén 4100 grammal, illetve 50 centivel sok hurkával és egészségesen megszületett. De mondom, nem bántam volna a császárt!!
hát csajszi,sikerült megríkatnod!ahogy olvastam szinte mintha veled lettem volna!mi is császisak lettünk 3 és félhónappal ezelött!elment a vizem a 36.hét végén,se tágulni nem tágultam,se nem volt fájás és ráadásul annyira nem volt semmi,h bebuszoztam a kórházba szülni:-))))aztán 8óra elteltével közölték,h nem tetszik nekik a kiscsaj szívhangja és hiába adnának oxitocint akkor se történne semmi,mert nem a szülés jele volt a víz elmenetel hanem fertözés miatt elvékonyodott a magzatburok ami valami miatt egyszer csak átszakadt!szóval maradt a császár!sajnáltam,de nagyon!Viszont amikor odahozták a pólyában,én azt hittem,h elolvadok!életem legboldogabb emlékképe marad és soha olyan boldog nem leszek,mint akkor!talán majd csak akkor,ha lesz majd kistesó
3,5hós babó anyuja
:'-)
Jó egészséget nektek!
Imádom ezeket olvasni, mindig szétbőgöm magam mindenkién...de főleg a sajátomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!