Szülés után mindig katétereznek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 20:24
1/15 anonim válasza:
Én nagy nehezen pisiltem nekik 20 cseppet így végül nem katétereztek.
2/15 anonim válasza:
nem, akinek nincs gátmetszés sem az 10 perc mulva már totyoghat is ki zuhanyozni akár. De szerintem természetes szülsénél másnak sincs.
3/15 anonim válasza:
Gátmetszésem volt, szülés után 30 perccel már zuhanyoztam , 2 óra múlva pisiltem. Addig nem engedek el a megfigyelőből amíg nincs pisi.
4/15 anonim válasza:
hozták a bilit, addig nem szállhattam le az ágyról, amíg nem volt tele...
5/15 anonim válasza:
Háromszor szültem spontán, egyszer sem katétereztek, kimentem pisilni.
6/15 anonim válasza:
Én nemtudtam pisilni,nagyon rossz volt,iszonyatosan fájt már a hólyagom.Szóltam,hogy azonnal katéterezzenek,mert nem bírom.Mondta az ápoló,hogy álljak meleg zuhany alá,mert lazítja az izmokat.Igaza volt!:)
8/15 anonim válasza:
a 2 órás megfigyelés végén szóltak hogy mina akkor pisilni kellene. Nem volt semmi ingerem, nem is ittam előtte, nem is nagyon mertem a vágás miatt, szóval én nem úsztam meg. Mondjuk jött vele bőven. Aztán egy óra múlva már magam mentem wc-re.
Ha a szuleszno előre szólt volna hogy ha nem sikerül, akkor katétereznek , esküszöm inkább eltotyogtam volna a wc-ig szülés után.
9/15 anonim válasza:
Nekem rossz szulesem volt, engem katetereztek. Delben szultem, utoljara este 9-kor. Utana mar apadt annyig a duzzanat, h sikerult. En sulyosan verszegeny lettem, ha tudtam sem engedtek volna felkelni. Privat szobaban 3m volt a wc, mire odaertem mar kspszkodtam a falba napokig, mikor visszaertem az agyhoz, legalabb fel orat fekidtem, h erot gyujtsek egy ujabb mozdulathoz. Non stop volt velem egy csaladtag v csecsemos, kulonben nem tudtam volna magamat sem ellatno, nem hogy a picit...
10/15 anonim válasza:
nem. Sima szülésem volt. Szülés után 2 óra hosszáig a szülőszobán kellett feküdnöm, utána kellett mennem zuhanyozni és pisilni. Én 12.35-re szültem meg. Ha estig nem tudtam volna pisilni, akkor lett volna katéter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!