Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Tömő u-i Klinikáról van...

A Tömő u-i Klinikáról van friss élményetek? Minden infót várok.

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
2 hónapja szült ott a sógornőm, soha nem menne többet oda.
2014. jan. 17. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok hogy a vérvételért fizetnem kellett és beszélgettem egy kismamával akinek a cukorterhelésért is fizetnie kellett, érvényes taj mellett! A magán nő dokim küldött de ezt nem közölte szóval elég fura számomra ez az egész!
2014. jan. 17. 19:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. jan. 17. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de meddig lesz még a Tömő utcában a szülészet?
2014. febr. 7. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Múlt hét szerdán szültem ott. Nekem fogadott orvosom volt. A nővérek jó fejek, persze vannak kivételek. A csecsemősök viszont nagyon bunkók. Semmiben nem segítenek, és mindenre csak a pofákat vágják. Konkrétan mire vagy kíváncsi? Szívesen válaszolok.
2014. febr. 7. 12:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Szia! mit szükséges bevinni a babának? Cumisüveg kell esetleg? A popsitörlőt, popsikrémet le kell adni vagy azt majd csak én használom, ha én teszem őt tisztába? Szülés után adnak betétet vagy ajánlatos vinni? Más kérdés: milyen állapotban van a zuhanyzó és a WC, tiszta? köszönöm.
2014. febr. 7. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki múlt héten szült, leírná a fogadott orvosa nevének a kezdőbetűit (ha a teljes nevet nem akarja), és azt, hogyan bántak vele szülés közben? Köszönöm.
2014. febr. 7. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

3 honapja szultem ott az ugyeletes orvosnal,ugyeletes szulesznok kozremukodesevel.

Elotte mar egy hetet bent fekudtem a pathologian. Ott mindenki nagyon rendes volt,nem volt semmi negativum.

Az orvos,akinel szultem olyan lelkiismeretes,torodo es kedves volt,hogy azt kell mondanom,hogy nagyon kellemes csalodas volt.Szules utan is minden nap meglatogatott az osztalyon.Azota is hozza jarok vissza (van egy,a szulessel nem osszefuggo problemam) es tovabbra is azt tudom mondani,hogy a legembersegesebb orvos akivel eddigi eletem soran talalkoztam.

A szulesznok is az elvarhato maximumot nyujtottak.

A gyermekagyas osztaly noverei is rendesek voltak. Az egyetlen problema nehany csecsemos stilusaval volt,de koztuk is voltak normalisak.

Negativumkent azt tudnam emliteni,hogy pl. nem mutattak meg hogy kell szoptatni (lehet ez sokaknak nem hianyzik,de nekem,mint elso babas kismamanak hasznos lett volna),de teny,hogy ha kerdeztem valamit altalaban normalisan segitettek.

Pelenkat es popsitorlot kellett vinni,illetve en vittem popsikremet,alkoholt,vattat is a koldokcsonkhoz,igy kenyelmesebb volt,mint a korhazet hasznalni.

Szerintem-bar nem kotelezo- hasznos,ha viszel egy kis sapkat,mert a folyosok huzatosak.

Magadnak vigyel olyan bugyit,amit nem sajnalsz,betetet (a pelus vastagsagut),haloinget (gombos) illetve ha azt szivesebben viselsz napkozben,akkor melegitot,itt nem szolnak erte,ha napkozben abban vagy.

Bar ha nem elso baba,akkor ezeket ugyis tudod :-)

Osszessegeben szerintem magyar viszonylatban ez egy nagyon jo korhaz,jo orvosokkal.

En eddig amugy minden ismerosomtol,aki itt szult,csak jot hallottam rola.

De kinek a pap,kinek a papne :-)

2014. febr. 7. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja,amit viszel csak Te hasznalod. Betetet 1-1 darabot adnak,ha mondjuk elfogy es csak kesobb tudnak Neked vinni.

A zuhany,wc nagyon tiszta.

2014. febr. 7. 19:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. febr. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!