A beöntés hasonlít a bélmosáshoz?
Bélmosásom már volt, nem tudtam, mire jelentkezek. :) Most kismama vagyok, és egyre több helyen olvasom, hogy szülés előtt beöntést csinálnak. Volt már valakinek mind a kettő?
Esetleg lehet, hogy ez egy és ugyanaz?
Ez nagyon vicces, hogy szules kozben elzarodik a vegbel es nem lehet uriteni. Kivetel nelkul minden ismerosom, aki nem kapott beontest odakakkantott. Meg az is, aki azt hitte, hogy nem (nem vette eszre), kesobb a ferje mondta el pl. :)
En a masodikat varom, elore kozoltem, hogy ha van ido beontesre (nyilvan nem mindig van) en bizony kerek.
Sokkal inkabb intezem el egyedul a wc-n csucsulve (ahogy az elso szulesemnel is), mint az orvos, a szuleszno es ferjem elott egy szuloagyon/labdan akarmin. De ez en vagyok :)
Nekem a csempe nem lett trutymos, de ha valasztani lehet akkor is inkabb az, mint a szuloagy pl :)
Izlesek es pofonok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!