Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A beöntés hasonlít a bélmosáshoz?

A beöntés hasonlít a bélmosáshoz?

Figyelt kérdés

Bélmosásom már volt, nem tudtam, mire jelentkezek. :) Most kismama vagyok, és egyre több helyen olvasom, hogy szülés előtt beöntést csinálnak. Volt már valakinek mind a kettő?

Esetleg lehet, hogy ez egy és ugyanaz?

2014. jan. 14. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon vicces, hogy szules kozben elzarodik a vegbel es nem lehet uriteni. Kivetel nelkul minden ismerosom, aki nem kapott beontest odakakkantott. Meg az is, aki azt hitte, hogy nem (nem vette eszre), kesobb a ferje mondta el pl. :)

En a masodikat varom, elore kozoltem, hogy ha van ido beontesre (nyilvan nem mindig van) en bizony kerek.

Sokkal inkabb intezem el egyedul a wc-n csucsulve (ahogy az elso szulesemnel is), mint az orvos, a szuleszno es ferjem elott egy szuloagyon/labdan akarmin. De ez en vagyok :)

Nekem a csempe nem lett trutymos, de ha valasztani lehet akkor is inkabb az, mint a szuloagy pl :)

Izlesek es pofonok :)

2014. jan. 17. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!