Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent János Kòrház,...

Vajda.stella kérdése:

Szent János Kòrház, Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mindenre kivàncsi vagyok, nincsen fogadott orvosom.

Mit kell vinni a babànak? És mi az amit adnak? Orvosok/szülèsznõk kedvesek?

2014. jan. 7. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Itt a lista, amit kiadtak, arról, hogy mit kell/célszerű vinni. Nagyrészt helytálló, bár olvasnivalónak nem láttam sok értelmét, mert hulla fáradt voltam, úgyhogy ha a picur aludt, akkor én is megragadtam az alkalmat :)

Nekem ugyan volt fogadott orvosom, viszont szülésznőt nem fogadtunk, aki épp ügyeletben volt, nagyon szimpatikus volt, úgyhogy megkértük, hogy maradjon a végéig, ez 2-3 óra pluszt jelentett a munkaidején túl, úgyhogy adtunk neki valamennyi pénzt. A szülészet rész nálam csillagos ötös! Mindenki tüneményes volt! A körülmények pedig szerintem szuperek!

A gyermekágyas osztály már csak 4-es osztályzatot kapna, mert pechemre egy nem túl szimpi, hisztis nővér volt 2 nap is ott nagyrészt, és hát mint a pokróc... De a többiek aranyosak voltak. A védőnő is nagyon aranyos volt, első nap mondta, hogy keressem meg, és ha gondolom megmutatja, hogy kell ellátni a babát...akartam, úgyhogy beszélgettünk, gyakoroltunk kicsit :)

Összességében szívesen szülnék legközelebb itt, bár lehet a dokit lecserélem, mert zavartalanabb, természetesebb szülést szeretnék legközelebb, nem ilyen "még lehetőleg a rendelési idő alatt lezavarós" szülést...főleg ennyi pénzért...

De akikkel egy szobának voltam, mind más-más dokinál voltak, és mindenki nagyon dicsérte a sajátját, úgyhogy jó orvosok vannak.

2014. jan. 7. 23:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak a lista maradt le :)

[link]

2014. jan. 7. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:

jajj de jó, hogy feltetted a kérdést, hátha sok válasz jön. Én májusban fogok szülni ott, ezt a táblázatot pont ma töltöttem le:)

Én csak szülésznőt szeretnék fogadni, dokit nem. Hipnoszülésre készülök...Bencze Tündéről sok jót olvastam.

Azt nem tudom egyedül, hogy milyen módon, technikailag hogyan lehet felkérni egy szülésznőt.

Te mikor szülsz ott?

2014. jan. 8. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen!!

Március 9-re vagyok kiirva. Kisfiad vagy kislànyod lesz?

2014. jan. 8. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Kislány, úgy tűnik:)

Neked?

2014. jan. 8. 17:20
 6/8 anonim válasza:
én április végén fogok itt szülni, szóval engem is érdekelnének a tapasztalatok :) a szülésfelkészítő tanfolyam is érdekelne, h milyen.
2014. jan. 8. 17:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem kisfiam lesz:-)

6.válaszoló: Kisfiù vagy kislàny lesz?

Elsõ baba? Meg van màr a neve?

2014. jan. 8. 18:23
 8/8 anonim válasza:
első baba, úgy néz ki kislány, a név még titok :)
2014. jan. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!