Mivel enyhíthetem?
Figyelt kérdés
4 napja szültem, a gátamnak semmi baja, de a hüvelyemet kívül-belül varrni kellett. a kérdésem az lenne, hogy mivel tudom enyhíteni a fájdalmat? néha úgy érzem, hogy csíp. ez normális? első szülés.2014. jan. 6. 13:42
1/9 anonim válasza:
Ez normális, a varratok feszülnek. Sokat nem tudsz vele csinálni.
De gondolom, nem sokára varratszedésed lesz, utána jobb a helyzet. Esetleg akkor kérdezd meg az orvost, hogy mit javasol.
2/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt a varrás helye. Belül felszívódó varrattal varrtak, kívül normál varrat volt, ami pár nap múlva elkezdett kipotyogni. Ez nővér ismerős mondta, hogy ha szárad ki a varrat/fonal vagy nem tudom pontosan minek hívják, akkor jobban feszül. Ezért én jó gyakran zuhanyoztam, valamennyit enyhített a fájdalmon.
3/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, paracetamolt lehet szedni. Küldj el valakit gyógyszertárba, a gyógyszerész tudja, milyen fájdalomcsillapítót szedhetsz.
4/9 anonim válasza:
2-es vagyok, nem kellett varratszedésre mennem, maguktól kiestek a varrat/fonaldarabok.
5/9 anonim válasza:
Ha szoptatsz, akkor én nem biztos hogy szednék fájdalomcsillapítót a helyedben.
6/9 anonim válasza:
Sűrűn tusolj le, áztasd vagy 15 percig. Nekem bevállt! :)
7/9 anonim válasza:
Zuhanyozz amennyit csak tudsz! !! Én betadine oldattal mostam le. .
8/9 anonim válasza:
3. vagyok. Én mondjuk nem bírtam volna fájdalomcsillapító nélkül, így kaptam olyat, amit szedhettem szoptatás mellett is. A langyos/hideg víz nekem is nagyon sokat segített. Igaz, nekem egy hatalmas ödémám volt, szerintem inkább az fájt, mint a varratok.
9/9 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindenkinek!
2014. jan. 8. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!