Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 2. menzesznél ez...

Szülés után 2. menzesznél ez normális?

Figyelt kérdés
Az első csak sárgatesthormon hatására jött meg október elején, kb 1 hétig, minden ok volt. Most november közepén megint mejött, de hetek óta vérezgettem, és már kb 2 hete megvan, teljesen normális nem túl erős mennyiségben. Nektek volt már ilyen? 8 hónapja szültem, császárral.
2009. nov. 29. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hat hét után jött meg először, aztán rá három hétre, aztán 8 hónapos volt a babám amikor megjött, de akkor bepótolta: egy hétig volt, egy hétig nem , aztán megint egy hétig volt, aztán pár nap nem, aztán megint, kb másfél hónapig így ment a nyár közepén. Akkor még szoptattam. Már két hónapja nem szoptatok, de először 40 napos volt a ciklusom, utána csak egy napja jött meg, annak meg már 30 napja. De ez a Cerazette mellett normális azt mondta a doki meg rá is van írva. (ez a szopi mellett szedhető fogamzásgátló)
2009. nov. 29. 18:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én mondjuk már nem szoptatok 3.5 hónapja, de elég furcsa, hogy ennyire fel tud borulni az ember hormonháztartása...
2009. nov. 29. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Azóta is megvan. Akinek volt már ilyen, irjon légyszi valami biztatót, vagy hogy neki mi baja volt...
2009. dec. 12. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem menj dokihoz,mert az nem jó,ha ilyen sokáig vérzel egyfolytában.
2009. dec. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!