Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Róbert Klinikával milyen...

Róbert Klinikával milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés

Orvosok,szülésznők,nővérek?

Valóban támogatják a természetes,gátvédelemes szülést?

Esetleges negatív tapasztalatok?

2014. jan. 4. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jól éreztem magam, kedves volt mindenki a portástól az orvosokig. Egyetlen nő nem volt szimpi, de még ő is kedves próbált lenni, csak éreztem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. A szülésben maximálisan alkalmazkodtak az igényeimhez, az ügyeletes úgy viselkedett, mint ha a saját orvosom lenne (aki szinte a semmiből azonnal ott is termett, mire az ügyeletes megvizsgált), a szülésznő úgy fogta a kezem, mint ha a barátnőm lenne, szorította, bíztatott, pedig aznap találkoztunk életünkben először. A csecsemősök végtelenül kedvesek voltak, mindent megmutattak, amit csak kérdeztünk. Őszintén semmi rosszat nem tudok mondani. Az ételek finomak voltak, tekintettel voltak a diétámra is, minden orvos, ápolónő udvarias, kedves, türelmes volt velem, és mindezt úgy, hogy nem éreztem azt, hogy megjátsszák magukat. Tényleg nyugodt és tiszta körülmények voltak, csend volt és harmónia az alatt a pár nap alatt. Csak ajánlani tudom!
2014. jan. 4. 21:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megkérdezhetem,hogy kik voltak az orvosok és a szülésznő?Valahogy így képzelném el én is az ideális szülészetet és szülést

2014. jan. 4. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak jókat tudok mondani a szülészetről.Nekem egy másik doki (nem rk-s) hibája miatt császárom lett, de az ellátás tökéletes volt. Ha nem öregedtem volna ki és lehetne még gyerekem csak oda mennék.
2014. jan. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!