Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Esztergomi kórházban volt...

Esztergomi kórházban volt mostanában valakinek császármetszése?

Figyelt kérdés
Ott fogok szülni császárral,minden érdekel.Milyen a kórház,a csecsemősök,a szobák,az ellátás,mit kell vinni a babának,stb...Altatnak-e,vagy gerincérzéstelenítés van?

2013. dec. 30. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Két ismerősöm szült ott, mindkettő császárral, és mind a kettőjüknél gond adódott császár után!
2014. jan. 1. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsi h nem a kerdesre valaszolok,en dorogon laktam.most mar pesten,de ha akkor lettem volna terhes amikor meg ott laktunk,akkor se mentem volna esztergomba szulni.semmi jot nem hallottam.keves a doki es allitolag rengeteg a csaszar meg a gatmetszes mert ugy gyorsabb nekik.nincs idejuk ezekre figyelni.ha teheted hanyagold a korhazat.
2014. jan. 2. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első!Ez nem hangzik túl jól!Az én dokim nagyon jó,nincs félnivalóm magától a műtéttől.Esetleg nem tudod,mi történt velük utána,mi volt a gond?Most már más az orvosi gárda 2. válaszoló,jó dokik vannak,igaz,az eddigieket nem ismertem.Köszi a válaszokat!
2014. jan. 2. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
A feleségem négy éve szült ott az akkori főorvosnál, a kórházzal is és vele is meg volt elégedve, szép lett neki a heg. Most januárban megint itt fogják megcsászározni, bár új a gárda de mi továbbra is bízunk bennük. Gerinc érzéstelenítés volt, ruhát vigyél a gyereknek, napi három pelust adnak, meg adnak popsikrémet meg minden egyebet is otthani használatra, azaz azt nem viheted haza. A nővérek egész tűrhetőek voltak. A gyerekorvos egy kőbunkó volt, de az az egy két találkozást ki lehetett vele bírni.
2014. jan. 2. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Amit elfelejtettem még, az egyedüli negatívum, a feleségem szobatársával történt mikor szült: ha valami gond van a picivel akkor őt el fogják vinni más kórházba (pestre) mert a komplexebb eseteket nem tudják ellátni, a mama meg ott lesz a kórházban gyerek nélkül.
2014. jan. 2. 16:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 3.,4., akkor viszek ruhát is neki.
2014. jan. 2. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
két ismerősnek volt császármetszése. nem altatták, érzéstelenítetté csak. 2 és 6-8 személyes szobák vannak.
2014. dec. 9. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!