Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő amíg...

Szülés után mennyi idő amíg lemegy a sok víz? Az utóbbi 2 hétben nagyon vizes lettem.5 kg jött fel a víz miatt.

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
akár 6-8 hét amire telejsen lemegy, de azért sok elmegy rögtön. A legtöbb nön ek 1-2 héten belül le megy teljesen.
2013. dec. 28. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
hat nekem szules utan 1nappal 10kg ment le. csaszaros voltam. mikor haza jottunk mar csak keves volt rajtam
2013. dec. 28. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem kb. 10 hét volt, de valószínűleg ez függ a víz mennyiségétől is (rajtam kb. 20 kg víz volt -toxémia miatt).

2013. dec. 28. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, én 3 gyereket szültem, az első kettőnél nem volt problémám. A 3. baba nagyobb volt és túlhordtam 5 nappal, a kórházban nagyon bevizesedett mindkét lábam. Megijedtem, mert előtte soha nem volt nekem ilyen. Az orvos fehérje tartalmú italt rendelt el, 3 nap múlva lement az "elefánt láb", de utána még egy hétig ideig ittam magasabb fehérje tartalmú ún. drink-eket. Neked fáj a lábad emiatt? Mert nekem ha fel kellett állni, és elindulni, akkor fájt mindig. A doki azt mondta, nagyon sok nőnek van szülés után ilyen, ne ijedjek meg.

Esetleg ha szabad ilyenkor inni, próbálhatsz vízhatjtó teát is inni, kérdezz utána. Mielőbbi jobbulást!

2013. dec. 31. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Még a kórházban lement rólam az összes víz!
2013. dec. 31. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!