Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha már látogatási tilalom...

Ha már látogatási tilalom lesz, mire szülök, akkor Apuci nem jöhet be a szülőszobára?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam ez is kórház függő,vagy a oda még bejöhet velünk csak utána látogatni nem?Ezen vagyok most beparázva,mert mi az elejétől nagyon szeretnénk ha ott lenne!Sőt én már úgy beleéltem magam!

Ha vkinek vannak ilyen tapasztalatai,megköszönném!

Üdv 38+5 km

2009. nov. 27. 09:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A Sote I-en tavaly beengedték az apukákat is, de csak úgy, hogy ha egyszer bement a szülőszobába, onnan már nincs kimászkálás büfébe, udvarra, sehova, még pisilni is úgy kísérték őket.
2009. nov. 27. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én idén március elején szültem,látogatási tilalom volt a kórházban,de a férjem bejöhetett a szülőszobára.Sőt a következő napokban is együtt fürdettük a kisfiamat a kórházban,szájmaszkban.Senki más hozzátartozó nem jöhetett be,csak tv-n nézhették meg az újszülötteket.
2009. nov. 28. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Kútvölgyibe tudtommal vizsgálatra és szülni bemehet az apa. Látogatni meg talán nem.
2009. nov. 29. 10:44
 14/15 anonim válasza:

Amit a törvény mond:

"1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről

...

11. §

...

(5) A szülő nőnek joga van arra, hogy az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt folyamatosan vele lehessen..."

más kérdés, hogy ebből mi valósul meg.

2009. dec. 1. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Hiába mit mond a törvény, mikor az orvosokat nem érdekli és nem engedik be az apukát.

Amúgy én is Tatabányán szülnék, és engem is elkeserít, hogy nem engedik be, mikor erre készültünk. Én ezzel egyáltalán nem értek egyet. Most még próbálok olyan kórházat keresni, ahol beengedik, talán Pesten, és akkor inkább ott fogok szülni.

2009. dec. 16. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!