Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 hónapja szültem és még...

2 hónapja szültem és még mindig fáj?

Figyelt kérdés
A gátam még mindig fáj !!! Mármint a hüvely bejáratnál egy ponton különösen érzékeny. Ha megnyomom érdekes módon a másik oldalt fáj. Olyan mintha az izom fájna alatta (?) Emiatt a szex sem megy egyáltalán:-(:-(:'( Mitől lehet? ? Az orvos mindent rendben talált a hat hetes kontrolon. Annyira kétségbe ejtő. Sosem lesz már jó odalent?? Hiányzik már a férjem is és olyan rossz h . Fogalmam sincs mitől fáj ott azon az egy ponton. .Ami a másik oldalra sugárzik:'(

2013. dec. 25. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Használjatok sikosítót!

Azért a gátat vágták, annak regenerálódnia kell!

Nekem a hegnél érzéketlen, semmit sem érzek! Mondta a doki lehet 1 évig, érzéketlen lesz, hisz idegek is át lettek vágva!

2013. dec. 25. 12:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaj:-( nekem már második baba. Elsőnél is volt gátmetszés...nagyobb mint most de ott a 6 héten már semmi sem volt simán ment a szex is.
2013. dec. 25. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
tök változó, hogy kinek mennyi idő kell ahhoz, hogy rendbe jöjjenek a dolgok. Ahogy a korunk halad előre, a szövetek regenerációja is lassabb. Van aki fél évig "szenved", van akinél a 6 hetesen már minden oké. Adj magadnak idöt. Szexhez meg használjatok sikosítót
2013. dec. 25. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki az intimtornát. Serkenti a vérkeringést, gyorsabb lesz a regeneráció. De ha még egy-két hónap múlva is így fáj, mutasd meg a dokidnak.
2013. dec. 25. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapja szültem,de csak egy bizonyos pózban nem fàj. a behatolàs viszont mindig.
2013. dec. 25. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat hónapja szültem, nem volt gátmetszésem, mégis fáj a gátam. Nemrég vettünk végre síkosítót, csodákat tesz. Nem is tudom, miért húztuk eddig. :D
2013. dec. 25. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem min fel evig fajt, pedig fel tubusnyi sikositot hasznaltunk/alkalom, kb mi tartottunk el egy gyarat. Igazan jo pedig csak majd egy ev utan lett, onnantol, hogy megjott ujra es visszalltak a hormonjaim. Szoval az en szempontombol az elso szulesed utani allapotod a szerencse, nem pedig a mostani kirivo :(

En mar teljesen feladtam egyebkent hogy valaha ujra jo lesz a szexualis eletem, de a hormonokkl tenylev minden visszaallt, sot, utana lelkesen potoltuk a kinszenedos honapokat :)) kitartas!

2013. dec. 25. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! !!
2013. dec. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!