Szülés után hogy oldottátok meg hogy a nagyobb tesót ne emelgessétek?
Azt hiszem ezt nem lehet "megoldani" :) Segítség persze lehet, de ugyanúgy fel fog kéreckedni az a gyerek, főleg ha napokig nem lehetünk velük a szülés miatt!
Nekem 2 éves lesz a nagylány, amikor születik a kistesó! Már most is borzasztó anyás! Van hogy a saját apja elől fut hozzám, amikor is puszit szeretne adni a kicsinek, és nyűgöse napja van :) Nekem is lesz segítség, de azt hiszem ugyanúgy fel kell vennem, ha nem is a fürdetés végett (segítség megfürdeti) , viszont a szeretgetés, törődés miatt, már amennyire fogom tudni :)
Szia! Az én nagyfiam akkor töltötte be az első évét, mikor hazahoztuk a kistesót. Én olyan gyenge voltam,hogy alig bírtam el a nagy 10 kg-ját, de muszály volt felemelni a pelenkázóra, etetőszékbe...stb. Járni még nem járt, totyogott és mászott. Csalogattam magam után mint egy kiskutyát, hetekig - persze közben szépen megtanult járni.
Ahogy előttem írták, nagyon fájt a derekam nekem is - nem tudom, hogy ettől-e. Szülés után 1 héttel vittem ki a másodikról sétálni, háát elég nehéz volt lépcsőzni vele (a naggyal).
Most eltelt két hónap, már se a szülést nem érzem meg, nincs derékfájás...
Amikor ott nyüzsög a tesó már nincs idő "nyalogatni" a sebeket, a dolgoknak menniük kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!