Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért emlegetik a császár...

Miért emlegetik a császár indokának a mellső fali méhlepényt?

Figyelt kérdés
A válaszokban olvasom, hogy akkor császárral kell szülni. Ez azért furcsa, mert nekem is a mellső falon tapadt, és fel sem merült a csszár, pedig 4,5 kilós gyereket szültem természetes úton. Miért kell rémisztgetni a kismamákat? Én amikor először olvastam ilyen választ, rohantam a dokihoz megkérdezni és kiröhögött, hogy az elhelyezkedés csak akkor számít, ha a méhszájhoz van közel.
2008. júl. 13. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Jól is mondta a doki csak akkor császároznak lepény "miatt" ha korai leválás vagy méhszájon való elhelyezkedés áll fent.
2008. júl. 13. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is mellsőfali és elöl fekfő méhlepényem volt, és valóban felmerült a császározás, de végül hüvelyi úton szültem a babómat 3540 Kg-val. A lényeg, hogy nekem azt mondta a dokim, hogy akkor van veszély, ha nagyon letapad a falhoz elöl, mert akkor meg van az esély a lepény leválására, aminek következtében megszűnik a lepény funkciója és veszélybe kerül a baba.
2008. júl. 13. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, a kérdés arra vonatkozott, hogy miért emlegetik, nem arra, hogy emlegetik-e?
2008. júl. 14. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha meg tudod akkor miért tetted fel a kérdést? Talán a dokit kéne kérdezned, itt "átlag" emberek írnak. Amúgy attól, hogy felmerül a császár mint lehetőség, még nem rémísztgetik a kismamákat. Jobb minden lehetőségre felkészülni lelkileg már amennyire fel lehet készülni az ismeretlenre.
2008. júl. 15. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A 2. szülésnél gond a mellső fali lepény, ha az első császár volt, mert akkor a hegen van a lepény. Olvass utána mégegyszer.
2010. jan. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!