Milyen az a szülés után üléshez használható gumigyűrű vagy gumikarika? Hol lehet beszerezni?
No, ez eszembe sem jutott:) már egész nap azon agyalok, hogy milyen lehet ez a gumigyűrű. Igaz, fogalmam sincsen hol veszek novemberben úszógumit, ráadásul "fel is kell próbálnom", elég keskeny a csípőm...legalábbis 37 hete még az volt:)
Köszönöm a segítséget!
Gyerekes ismerőstől nem tudsz kérni? Egyébként szerintem Decathlonba vagy valami sportszeresben, esetleg játékboltban tudsz venni.
Könnyű szülést és sok boldogságot!
Ülőpárnának hívják amúgy:DÉs gyógyászati boltban lehet kapni:)Én nagypapitól örököltem,mert a fenekem műtötték:DAnno még suliba is vittem magammal:DMost is hazsnos lesz ha megérkezik a pici:)
A&A
Úszógumi, de jó ötlet. Én ülőpárnát vettem a Brendonban 2000 Ft-ért. Bár, lehet, hogy egy jobb úszógumi is kerül annyiba? Bár azt később másra is tudod használni.
De nekem nagyon jó volt szülés után. 2 hétig csak azon tudtam ülni.
Most nézem, hogy azóta már jó drága lett. Én még akciósan vettem. Nézd meg gyógyászati segédeszköz boltban, ott talán olcsóbb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!