Császár után mennyi időnek kell eltelnie, mire újra kockázat nélkül teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 12:27
2/10 anonim 

válasza:

Hülyén hangzik, de "kockázat nélkül teherbe esni" nem lehet amúgy sem.
A heg gyógyulásától függ, elég egyéni. Meg kell nézni UH-n a heget. Hogy a tágulást hogyan fogja bírni, az meg csak újabb táguláskor derül ki, mindegy hogy sok vagy kevés idő telik el, reagálhat így is meg úgy is...
Ismerek egy anyukát, neki 5 császárja volt és 10 éven belül születtek a gyerekei.
3/10 A kérdező kommentje:
Igazad van kettes, kockázat mindig van. De egy ajánlott, becsült idő is, amit mondani szoktak, gondolom én. Akkor ez az egy év lenne?
2013. dec. 13. 12:43
4/10 anonim 

válasza:

igen, egy évet szoktak mondani. Eleve a méh azt mondják kb 9 hónap után lesz ugyanakkor mint a terhesség elött. Tehát addigra nyeri vissza eredeti normális méretét.
5/10 anonim 

válasza:

Az egy évet viszont akkor is mondják, ha hüvelyi úton szültél. :)
Szóval ha úgy vesszük, nincs különbség...
6/10 anonim 

válasza:

Nekem 1,5 évet mondott az orvosom.
7/10 anonim 

válasza:

Nálunk 2-3 évet mondanak ajánlott várakozási időnek.
Mi a szülés és a következő terhesség között 1,5 évet vártunk. Most 5,9mm a hegem, előtte nem nézték. 34hkm
8/10 A kérdező kommentje:
Milyen vastag heggel lehet természetesen szülni császár után?
2013. dec. 13. 14:35
10/10 anonim 

válasza:

Nekem egy évet mondott a doki! és 3mm volt a hegem, amivel engedtek volna szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!