6 hetes önmegtartóztatással kapcsolatban lenne kérdésem?
78%-os!
Egyáltalán nem azt írtad, mint a második!
A szex 6 hétig tilos! Óvszerben is! Nem lehet behatolás! És tök mindegy, hogy ki hogy szült vagy milyen problémás vagy problémamentes szülése volt. Nem csak a fertőzésveszély miatt tilos a nemi élet szülés után. Hanem azért is, mert ilyenkor mindennek regenerálódnia kell. A hüvelynek, a méhnek, mindennek! És aki ezt akár óvszerrel is megbolygatja, oké, fertőzést nem visz fel, de bizonyos sebekre, nyálkahártyára, nyilván káros hatással van.
Szóval kérdező az orgazmussal szerintem semmi gond, csak behatolás ne legyen, tehát ne szexeljetek, de attól még más módon kielégülhetsz!:)
"A nők 80% NEM várja ki a 6 hetes kontrollt, attól mert tilos. Ezt mindenki maga érzi."
Csak nem felmérést csináltál személyesen?:)
Amúgy meg attól, hogy te nem vártad ki, vagy nem fogod kivárni az a te dolgod, én személy szerint kivártam, meg nagyon sokan még rajtam kívül, bár szerintem a kérdező kérdésének köze nem volt ehhez a kijelentésedhez!
Természetesen a lehető legbiztosabbra szeretnénk menni. Szó nincs szeretkezésről a kontroll előtt!
Csak arra voltam kíváncsi, hogy kívülről simogatva okozhatunk-e problémát, de akkor ezek szerint nem. Természetesen van önuralmunk, ha ezt sem lenne szabad, akkor nem. Eddig fel sem merült bennem, csak mivel álmomban így is úgy is elmentem, ezért gondoltam rá, hogy akkor akkora gondot mégsem okozhat, ha nem véletlen, hanem szándékos a dolog :)
Köszi mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!