HALLOTTATOK MÁR OLYAT, H szülés után, mikor varr össze a doki, akkor "szűkebbre" varrjon, hogy jobb legyen utána a sex?
valami rémlik, mintha olvastam volna...
de nem hiszem, hogy ez kívánságműsor.
egyébként én szűkebb lettem kicsit :)
Szia!
Én még csak viccben hallottam, a férjem ezzel poénkodott tegnap:-)
35 hetes km
Ezzel a mondattal csak az a baj hogy a hüvely szülés után egy hatalmasra tágult, lógó húsdarab. A vágás olló ejtette seb, amit a szülész könnyedén felismer az éles sebszélekről. A szakadás meg vérzik mint a fene,így az is jól felismerhető a varrás során. Na de hogy ki milyen szűk, vagy tág volt szülés előtt azt csak az tudhatja aki előtte is ismerte a terepet. Mert aki összevarrja az az anatómiai egységet állítja helyre és nincs is könnyű dolga miután a hüvelyen megszülető kisbaba sokszorosa egy pénisznek, tehát igencsak nehéz lenne szűkebbre vagy tágabbra venni.
Szülés után ha regenerálódott a hüvely és minden visszahúzódott akkor lehet plasztikázni akár szűkebbre is, de lehet tornagyakorlatokkal tökéletesen edzésbe hozni és szülés után is jól működik majd.
Én örültem,hogy túlestem a szülésen, nemhogy még a dokit kérni, hogy varrjon. Egyébként is baromira fáj, amikor varrnak, jobb ha tisztában van vele, aki nem szült. Engem 40 percig stoppolt a doki, mert kívűl is repedtem+vágott és még belül is szakadtam 3 helyen, így alig vártam hogy végezzen, nagyon fájt. Mivel varrás közben szúrja folyamatosan a lidokaint a doki, így gyakorlatilag akkor még nem hat, csak mire befejezi, hogy legalább tudj pihenni.
Ha meg ügyeletesnél szülsz, ő összeölt és már megy a következő szülő nőnek segíteni, nem kívánság varrást csinál.
7hetes baba anyukája
Nem tudom, hogy a doki érdeme-e, de én az első szülés után érezhetően szűkebb lettem.
a második szülés nemrég volt, még nem tudom, hogy "dolgozott" az orvos. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!