Anyukák, kismamák! Ti hol vettetek normális pizsamát amiben mentetek a kórházba? Ami nem mesefigurás, hanem azért nőies, de nem a szuperszexi, ami a férjemnek való?
Én szeretem a szép fehérneműket, hálóruhákat, de nagyon hálás vagyok annak a barátnőmnek, aki azt tanácsolta, hogy a szüléshez a kórházba középen sokáig (félig) gombos FEHÉR, kb. térdig érő PAMUT hálóingeket vigyek, amin max a nyakánál vagy az elején van FEHÉR hímzett minta.
...ezt lehet magasabb hőfokon mosni, hipózni, fertőtleníteni- mert azért nem lesz sétagalopp az első időszak ebből a szempontból. Illetve szoptatáshoz sem kell nekivetkőzni.
Vettünk 5 db ilyet (meglepő módon kínai boltban kaptunk a legnormálisabbakat, legegyszerűbbeket, olyan 1200-1500 Ft/db áron)- a gyermekágyas időszak végén pedig búcsút intettem nekik minden szívfájdalom nélkül.
Bevallom, hogy szülés után nem az volt számomra a legfontosabb, hogy nőiesen nézzek ki- egyébként pedig egy sima fazonú fehér nem gáz, viszont praktikus.
Szerencsés szülést.
6-os vagyok. Én utálom a hálóingeket, felgyűrődik, elcsavarodik stb, nekem egyáltalán nem kényelmes, se járni, se ülni, se aludni.
Ott ahol én szültem december végén, a legnagyobb jóindulattal sem mondanám melegnek a gyerekágyas szobát, se a folyosót, ahová a látogatók jönnek - azt aztán pláne nem.
(Én amúgy egy bugyit se mostam, nem is volt rajtam, ugyanis nem betétet vettem, hanem a méretemnek megfelelő eldobható, idős felnőtteknek való nadrágpelenkát vagy bugyit vagy mit, abszolút bevált szerencsére. Otthon is ezeket hordtam addig, amíg nem csillapodott annyira a vérzés, hogy elég legyen nagyobb méretű betét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!