Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, kismamák! Ti hol...

Anyukák, kismamák! Ti hol vettetek normális pizsamát amiben mentetek a kórházba? Ami nem mesefigurás, hanem azért nőies, de nem a szuperszexi, ami a férjemnek való?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én hálóinget vittem. A szülészeten alapból nagyon meleg van, nem fogsz fázni. Én első éjszaka aludni sem bírtam a melegtől. Anyukámtól kaptam, és szerintem a piacon vette.
2013. nov. 25. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Én szeretem a szép fehérneműket, hálóruhákat, de nagyon hálás vagyok annak a barátnőmnek, aki azt tanácsolta, hogy a szüléshez a kórházba középen sokáig (félig) gombos FEHÉR, kb. térdig érő PAMUT hálóingeket vigyek, amin max a nyakánál vagy az elején van FEHÉR hímzett minta.

...ezt lehet magasabb hőfokon mosni, hipózni, fertőtleníteni- mert azért nem lesz sétagalopp az első időszak ebből a szempontból. Illetve szoptatáshoz sem kell nekivetkőzni.

Vettünk 5 db ilyet (meglepő módon kínai boltban kaptunk a legnormálisabbakat, legegyszerűbbeket, olyan 1200-1500 Ft/db áron)- a gyermekágyas időszak végén pedig búcsút intettem nekik minden szívfájdalom nélkül.

Bevallom, hogy szülés után nem az volt számomra a legfontosabb, hogy nőiesen nézzek ki- egyébként pedig egy sima fazonú fehér nem gáz, viszont praktikus.

Szerencsés szülést.

2013. nov. 25. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Én utálom a hálóingeket, felgyűrődik, elcsavarodik stb, nekem egyáltalán nem kényelmes, se járni, se ülni, se aludni.

Ott ahol én szültem december végén, a legnagyobb jóindulattal sem mondanám melegnek a gyerekágyas szobát, se a folyosót, ahová a látogatók jönnek - azt aztán pláne nem.

(Én amúgy egy bugyit se mostam, nem is volt rajtam, ugyanis nem betétet vettem, hanem a méretemnek megfelelő eldobható, idős felnőtteknek való nadrágpelenkát vagy bugyit vagy mit, abszolút bevált szerencsére. Otthon is ezeket hordtam addig, amíg nem csillapodott annyira a vérzés, hogy elég legyen nagyobb méretű betét.)

2013. nov. 25. 13:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a piacon vettem, zsiráfos hálóinget, 1300ft-ért, ami aranyos, de amúgy soha nem hordok hálóinget, úgyhogy bármi történik vele, nyugodt szívvel dobom a kukába.. De amúgy én is nézegettem előtte, de valahogy nem akartam 3-5-7-9ezreket kiadni egyetlen hálóingért..
2013. nov. 25. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést... :) 35. hétben járok és lassan ideje lenne beszereznem egy nem zsiráfos, nem gyermekpizsamának kinéző, olyan sima gombos "felső" jellegű pizsifelsőt... Nadrágot már vettem a kikben 2-t is, és még mindig meg van hirdetve külön a felsője is, de sajna egyik üzletében sincs már... Engem is érdekelnének az ötletek!
2013. nov. 25. 17:27
 16/16 anonim válasza:
Egyik ismerősöm a PJLovers-től vett. Nagyon szép és jó minőségű pizsik, hálóingek vannak
2013. dec. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!