Tapasztalta valaki konkrétan, hogy a meleg fürdőtől indult be?
1. vok. nem tudom mi ez a dolog, mert én is azt nézegettem, h semmire nem jó, azaz szerintem is inkább csak véletlen lehet.
Fura amúgy meg, mert elv szünteti a görcsöket a meleg víz valamennyire, de ezek a méh össze húzódások is görcsök (persze olyan mértékű, amelyet nem tud elmulasztani)és akkor hogyan segítené, ha ellenkezőleg hat??
Az én szülésemet indították, (8 nap után), és nekem a burokrepesztés, meg az oxitocin infúzió hatására sem történt egy fél napig szinte semmi. Alig volt fájásom, és alig tágultam. Aztán beraktak egy kád vízbe, és ott nagyon hamar erős, (hajjaj! :)) határozott fájásaim lettek. (És másfél óra múlva megvolt a poronty. :)) Nem tudom, hogy konkrétan a víz indította-e be ennyire a történéseket, vagy az, hogy ott sikerült végül lelkileg is "elengednem" a fiamat a biztonságos anyaméhből, de tény, hogy addig csak állt az idő, onnantól viszont repült! Az eredmény pedig egy hihetetlenül könnyű szülés, és egy gyönyörű, egészséges kisfiú lett. :)
Még csak annyit tennék hozzá, hogy előtte, otthon nekem nem is esett jól nagy pocakkal a túl meleg víz, mindig langyossal tusoltam. Szóval azt hiszem, lehet a dologban valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!