Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ajánlanátok nekem jó nőgyógyás...

Ajánlanátok nekem jó nőgyógyászt Miskolcon?

Figyelt kérdés

Hol és mikor van a magánrendelése? Hogyan zajlik nála a terhesgondozás, illetve a szülés? Melyik kórházban dolgozik? Illetve mik a terifái?

Köszönöm! :-)

2009. nov. 18. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dr. Vrecenár a Semmelweisben dolgozik. Nagyon kedves, figyelmes, emberséges, jó szakember. Magánrendelést nem tudom, mert én sztk-ba járok. Szülés meg még odébb lesz :)
2009. nov. 18. 18:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2009. nov. 18. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Én Dr.Bikki Bélához jártam a megyei kórházban van.Két magánrendelése is van.Egy a malomszögön lévő PPS MED-be ott ultrahangja is van itt pénteken délelőtt van, a másik a Dérynén itt kedden délelőtt és pénteken délután van.

Én sűrűn jártam hozzá terhesgondozásra mert veszélyeztetett kismama voltam.De nagyon rendes, kedves és szakértő orvos.A szüléskor rögtön jött volna de épp műtött és utánna jött be, de ott volt velem a munkaidején kívül.Végül császár lett, de ő csinálta.

Tarifái:vizsgálat+uh:10.000.-

Szülés:100.000.-

2009. nov. 18. 19:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Róla már hallottam, hogy jó, bár kicsit borsos az ára is! :-))) Mondjuk lényeg, hogy bízzon benne az ember, és hogy a szülésnél rendesen az ember mellett legyen! Én akinél az első babámat szültem, nem voltam 100%-osan megelégedve, ezért keresek most más, bár még csak tervben van a kistesó! :-)
2009. nov. 18. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:

19:19-es vagyok.

Hát igen a lényeg hogy elégedett légy vele.Nekem minden pénzt megért, ráadásul a Bikki doki szakmai tudásának is köszönhetem a lányomat.Előtte más orovsokhoz jártam és nem jött össze , de a lényeg, hogy nekem megérte ezt a pénzt.

2009. nov. 19. 08:21
 6/11 anonim ***** válasza:
dr. Sándor Csaba nagyon rendes megbízható jó szakember. nekem nagyon megnyugtató volt. Semmelweisben főorvos. Hardonyi után a 2. ember. Magánrendelés a MÁV kórházban van normál vizsgálat 5000 ultrahanggal 7000. Nem pénzéhes !!!! Szülés nála 30000-50000 között van igaz az árat nem ő mondja én ezt hallottam
2009. nov. 19. 10:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocsi az előttem írónak, de kicsit tévedésben van Sándor Csabával kapcsolatban. Biztos nem a 2. ember Hardonyi után, ettől függetlenül semmi baj vele, sőt....
2009. nov. 19. 18:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :-)
2009. nov. 20. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Semmelweiseseket tudok ajánlani!

Dr. Sándor Csaba, Dudás Ernő, P. Szikszay Ádám,Horti Lehel és aki nekem végigkísérte a terhességemet és akinél szültem teljes megelégedéssel: Dr. Steierhoffer György.Neki a Fehér Holló patika épületében van magánrendelése hétfőn és pénteken, azt hiszem du. 5-től.

Megyeiben nekem Marsalkót ajánlották, de személyes tapasztalatom nincs vele kapcsolatban

2009. nov. 20. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én az Sztk.-ba jártam hozzá, mert nekem nem volt jó a délutáni időpont, mikor magánrendelése volt, de ha megnézte a méhszájamat vagy valami vizsgálat kellett(sajnos voltak komplikációk) adtam neki egy-egy 5000-est.

Szülésre nem mondott árat, én 40000-et adtam neki. Azóta is számíthatok rá.

2009. nov. 20. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!