Milyen volt a győri kórházban szülni?

Általában szidják, de én kellemesen meglepődtem.
17 hónapja szültem, és 15 hét mulva fogok megint.
Most újítják fel az osztályt, a szülőszoba már kész, és a szobákat is újítják folyamatosan.
Rám sokszor rám néztek, óránként jött egy nővér, védőnő 2x egy nap, első nap. Utána ritkábban, de akkor sem panaszkodhattam. Ha bármi gond volt, segítettek a nővérek, ha kellett elmentem a csecsemős növérekhez, mindig segítettek, elmagyarázátk, mi van, mit tegyek. Mindig mondták, hogy mi történik, hova viszik a kicsit, miért és hogy mi volt, mikor visszahozták.
Én egyágysban voltam, nem bántam. A fürdő kicsit gáz, 1x takarítják csak, de használható. Amúgy én meg vltam elégedve, nem volt fogadott dokim, szülés előtt költöztem a városba, nem is láttak még ott...

Ahogy az első 2válaszoló írta,pont olyan.én tavaly október végén szültem,és ha minden igaz jövő májusban is.
Engem legjobban a takarítónők hajnali csörtetése zavart a legjobban.abban a 3napban viszonylag jó állapotok uralkodtak a mosdóban,de zuhanyzáshoz papucsot vigyél!és wc ülőke papírt is.Én 2 ágyasban voltam,egy többed szer szülő nővel,csak a látogatói zavartak,mert mire pihentem volna jött hozzá valaki,vagy épp hozzám.a csecsemősök többsége tényleg gyermektelen flegma hozzáállású,de ha nagyon muszáj segítenek.a szülésznőkhöz is volt szerencsém,az éjjeli nem sokat ért,viszont a műszakváltás(reggel 6)utáni,akivel szültem nagyon kedves volt.A dokik is rendesek,mindent elmondanak,felhívják a figyelmet dolgokra.A kórházi védőnő aranyos,bár szerintem még nincs babája(úgy jött le)de próbál segíteni,és ez a lényeg.
összességében jó.engem elrémítettek,és így kellemesen csalódtam

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!