Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki kérte, hogyan működött ez?

Aki kérte, hogyan működött ez?

Figyelt kérdés
Császár kérése, mikor-hány hetesen? és hogyan kérte meg az orvost?
2013. nov. 11. 13:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Ceglédi tapasztalat?
2013. nov. 14. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Először is járj utána, hogy a dokid támogatja e az indok nélküli császárt? Ha nem indokolt, miért akarod kérni? Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá és az orvosnak sincs ellenvetése, akkor 30-32 hetes kor körül mondd el neki, hogy te mindenképp császárral szeretnél szülni. Ez egyébként butaság, ha semmi indokod nincs egy hasi műtétre, de te tudod.
2013. nov. 14. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Jól le leszek pontozva,de szerintem,ha nincs még dokid,akkor az első alkalmak egyikénél már kérdezz rá,ne érje váratlanul.(én a 12-20.hét közt megkérdezném,ha nem,akkor még lenne időd másikat keresni esetleg)

Én 2 évig kerestem orvost,mire találtam egy magán dokit(nem Ceglédi vagyok egyébként) és így nyugodt szívvel bevállaltuk a kisbabánkat.

Még az elején vagyok,de én ez alapján kerestem orvost,előre.

2013. nov. 14. 13:46
 4/7 anonim válasza:
47%
Szia.Ne akard a császárt,ha nincs rá okod.Én legalább egy hónapig alig tudtam lábra állni,és mikor elkezdett gyógyulni a seb,akkor még be is gyulladt.Nem volt jó érzés.Az volt a legrosszabb,hogy mikor már minden anyuka,aki nem császáros volt,boldogan szaladgált a másik szobába beszélgetni már szülés után egy nappal,mi meg császárosok éppen ki tudtunk 20 perc alatt menni a vécére,ami kb. 2m-re volt az ágyaktól.Sírva keltünk fel az ágyból,mikor először lábra kellett állnunk,mert igen,ilyen is volt,hogy császár után 12 órával kötelezően fel kellett állnunk,és sétálnunk egy kört.Nem volt vicces.Nem utolsó sorban a fiam lassan 3 éves,és szeretnénk kistesót neki,de annyira félek,hogy megint ez lesz a vége,hogy csak húzom-halasztom a dolgot.Horror az egész.
2013. nov. 14. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
országosan kereshetsz dokit,mert nem olyan gyakori aki ezt bevállalja...a gyermekeddel teszel rosszat ha nem engeded őt természetes úton kibújni,nem hiába így jön ki a kisbaba. Megkérdezhetem miért szeretnéd valós indok nélkül a császárt?
2013. nov. 14. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tudom milyen természetes úton szülni. 2gyermekem van. Pont a 2. szules ami miatt ez megfordult a fejemben. 2ejjel fajasok és reggelre elrendszertelenedtek majd de. 11:10 re lett meg 1,5 órás kitolasi szakasz után kisfiam. Szinte 3nap alvás nélkül és full kimerültem .....a felepules nagyon gyors volt. De megtortem, és mar felek a szulestol.....meg csak tervben a 3. Gyermek. Lélekben nehéz ez nekem....
2013. nov. 14. 17:39
 7/7 JnéHN ***** válasza:
Hidd el nekem, egy császár után nem 2-3 nap lesz a felépülési idő, és nagyon rossz, hogy utána 14 napig nem emelheted az öledbe a nagyobb gyerekeket, mert esetleg a sebed kiszakad. Nagyon lassan fogsz tudni mozogni, az alvás, az ágyból való felkelés pedig egy rémálom. Nekem mind a két fiam császárral született. Az elsőnél leesett a szívhang, rohantunk a műtőbe, a második pedig azért lett császár, mert fél kg-vel nehezebb volt, mint a bátyja, de azért megengedték, hogy megpróbáljam megszülni természetesen, de nem sikerült, mert neki leesett a szívhangja. De ez csak a testi része. Sajnos nagyon sok olyan emberrel találkoztam, akik lenéztek azért, mert császáros a két gyerekem, akik szerint egy császáros anya nem igazi anya. Ráadásul még az oviban is fontos, hogy a gyerek császárral született-e vagy nem. Ez pedig eléggé viszaveti az ember lelki világát.
2013. nov. 15. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!