Lanyok adjatok tanacsot, mar 2 tubus kremet hasznaltam el aranyerre, vmilyen bevalt praktikat ismertek? Allandoan verzek wc nel, mitol huzodna vissza?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 21:10
1/9 anonim válasza:
A varázsdiókrémet javaslom. Nekem nagyon bevált.
2/9 anonim válasza:
Detralex ér fal erősítő. Ez egy tabletta, recept nélkül lehet venni, szoptatás alatt is használható. Ezen kívül, ne sima wc papírt használj, inkább nedves törlöt, vagy vízet......a lényeg hogy ne dörzsöld
3/9 anonim válasza:
Szerintem nezesd meg proktologussal. Eleg sulyosnak tunik igy minimum kupot fog felirn. Es erdemes ra odafigyelni mert kronikussa is valhat,ami miatt muteni kell. Szoval jobb ha latja szakorvos,mielott komolyabb gond lenne belole.
4/9 anonim válasza:
Orvos nagyon gyorsan ha már vérzel . Mert elehet vérezni .
5/9 anonim válasza:
A varázsdiókrémet én is ajánlom,tényleg nagyon hatásos és elég hamar helyrehoz. Ezen kívül, amit már előttem is írtak, nedves törlőkendő a sima WC papír helyett.
6/9 anonim válasza:
én is szenvedtem néhány héttel ezelőtt.... nekem is vérzett, szinte járni alig bírtam.
A patikában sperti nevezetű krémet adtak, de alig használt valamit, ráadásul azt csak akkor tudtam kenni, amikor még nem vérzett. Vérzés mellett nem. Nődokihoz isem jutottam el, hogy megkérdezzem mi az, amit biztonsággal használhatok.
Ami nekem elmulasztotta a fájdalmat, az az volt, hogy állandóan mostam, reggel, este, wc után és amikor úgy éreztem, hogy fáj.Zuhannyal hűtöttem. Először csak langyos vízzel és fokozatosan hideggel. A hideg összehúzza és nem fáj majd annyira.
Aztán a nődokim az Aurubis kenőcsöt ajánlotta, de addigra már rendbe is jöttem. Mindenesetre van itthon egy tubussal, ha újra szükség lenne rá.
7/9 anonim válasza:
Mastu kúp+kenőcs, ezt próbáld ki. Nálam ez vált be,semmi más.
8/9 anonim válasza:
Nekem a sperti bevált...de ne felejts el nagyon nagyon sok folyadékot inni!!!Ez fontos!!
9/9 anonim válasza:
Nekem az Aloe Vera First segitett. A korhazban amikor az elso gatkezelesem volt mondta a no h van aranyerem (nekem soha nem volt). Aznap kezdtem el hasznalni a First-t a gatamra es mikor hazajohettunk elotte este megint volt gatkezelesem es akkor azt kerdezte a no h hasznalok-e ra vmi kremet merthogy nagyon szep lett. Nekem nagyon gyorsan segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!