Hogyan zajlik a kórházban a vajúdás?
Olvastam, hogy a szent imrébe a vajúdásnál nem lehet bent az apa, mert egy darab közös vajúdó van. Max a folyosón lehetnek együtt.
Bár szerintem, ha van szabad szülősziba, be engedik a párt oda, nem? Máshol hogyan zajlik a vajúdás?
Én is a Bajcsyban szültem, szuper volt. Apa is, Nagyi is bent lehetett végig, mivel nem voltak komplikációk, arról nem is szólva, hogy beraktak kádba is, ami nekem nagyon sokat segített a tágulásnál.
Indított szülésem volt, de indítás után fél napig nem történt semmi. Hagytak beszélgetni Apáékkal, sőt, rövid időre még sétálni is kiengedtek a folyosóra.
Van olyan szoba, ahol még televízió is van, vicces volt, hogy miközben én a kádban áztam, Nagyi nézte a Híradót... :)
Összességében nekem nagyon pozitív élmény volt a Bajcsy, pedig még választott dokim sem volt, így mindenki foglalkozott velem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!