Van jelentősége a szülésnél annak, hogy milyen magas vagyok?
Én 181 cm vagyok, viszonylag széles csípővel, és valóban könnyen szültem meg a kisfiamat, mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül. (Az első komolyabb fájás és a pici megszületése között másfél óra telt el. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy indított szülés volt, és akkor már fél napja infúzión voltam... Viszont addig alig fájt.)
A sógornőm hozzám hasonló alkat, és szintén másfél-két óra alatt született meg mindkét gyereke, és neki nem is indították.
De a legfontosabb szerintem az, hogy fejben akard, hogy a pici babád végre ott legyen a karjaidban. Nekem az nagyon sokat segített, amikor a mellettem lévő szobában a velem együtt szülő csajszinak felsírt a kislánya! :)(Ekkor váltam lélekben képessé arra, hogy a "pöttömöt" elengedjem a nagyvilágba.) És még valami: nálam akkor gyorsultak fel az események, amikor beraktak egy kád meleg vízbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!