Mennyire szokott bejönni az orvos jóslata? Mondott már másnak is ilyent az orvosa?
Kisfiam születésekor több ok miatt is császároztak. Kontrollon megkérdeztem, hogy mire számítsak a következő babánál. Azt mondta, hogy 95% az esély az újabb műtétre.
Mondtak már ilyent valakinek? Bejött?
Én még nem tudok sajátot mondani,de barátnőm napra pontosan 2 év különbséggel szült,elsőt császárral,ráadásul hosszanti vágással,mert a kiscsaj úgy gondolta betekeri magát a zsinórba és úgy megindult lefelé,hogy vissza kellett nyomni,aztán amikor a másik kiscsajjal teherbe esett azt mondták,hogy ez császár lesz,ahhoz képest igencsak természetesen szült:D
De amúgy ez olyan ok volt,hogy nah,szóval nem fordul elő egymás után ktszer,de ha neked az elsőnél nyomós érvek szóltak a császár mellett,akkor valszeg az is lesz:)
De ugye nem azért kérdezted mert szégyelled h császáros voltál?:O
Ada és Abigél:)
Nem, én abszolút nem bánom, hogy így alakult. Szeretném a következő bébit is így szülni. Van az a mondás, hogy járt utat a járatlanért......
Amúgy ezek voltak a problémák: medence végű fekvés, nagy és hosszú baba, 2 hét túlhordás, nem tágultam semmit, császár előtt volt a méhszáj 3111. Azt mondta az orvos, hogy nagyon vastag a méhszáj, és ezért nem tágultam, ez a "probléma" pedig nem fog megoldódni.
Hát nem,akkor bizony készülj a császárra:s
Főleg,hogy nem tágultál semmit,szerintem felfogja ajánlani a doki a programozottat,szerintem...:S
De végülis nem rossz az,mert legalább nem fáj:)A végeredmény pedig így is úgy is tökéletes:)
Ada és Abi
Köszi csajok.
Azt hiszem, így a legjobb, mert legalább tudom, hogy mire készüljek, mi vár rám. Az első császár nagyon váratlanul ért, nem voltam felkészülve rá.
De tényleg az eredmény a lényeg, és nekem van egy gyönyörűséges 14 hónapos kisfiam.
Ada, Neked sok sikert Abigél világra jöttéhez! Többször olvastam már a válaszaidat. Szorítok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!