Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az Nst-s papíron mekkora...

Az Nst-s papíron mekkora fájáserősség jelzi, hogy ez már az az igazi fájás, vagy hogy közeleg az idő?

Figyelt kérdés

Tudom,ezt ott kellett volna kérdeznem, de biztos ismeritek a futószallagos történetet,amikor már kifelé tolnának az ajtón.

Nekem 35 volt a legerősebb,ezt én erősebb feszülésnek érzem, de nem görcs.Akkor sok időnk lehet még hátra?

Tudom ti sem vagytok orvosok,csak saját tapasztalat alapján kérdezem.

2008. júl. 7. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lehet következtetni arra, hogy mikor fog megindulni a szülés. Nekem nst-n mindig 30-40-es erősségű volt a görbe, legalábbis amikor kilengett. Én is rákérdeztem, azt mondta a szülésznő, hogy ez smafu, majd ha kb. 100-ig megy a görbe, na az már szülési fájás lesz. És valóban amikor szültem, akkor volt olyan, hogy 100-as fájásom volt, persze volt gyengébb is, olyan 70-80. :) Úgyhogy itt csak azt nézik, hogy reagál-e a méhed már, vannak-e összehúzódások, de ebből nem lehet megmondani, mikor lesz a szülés. 7 hetes kislány anyukája.
2008. júl. 7. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi szépen, boldog babázást!
2008. júl. 7. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a választ. Még annyit elfelejtettem, hogy a dokid viszont tud jelezni neked, hogy vajon várhatóan kihúzod-e az időt vagy sem. Nekem 35. hetessen azt mondta, hogy nem valószínű, hogy 40 hétig húzzuk. C1100 volt a méhszájam és nagyon lent volt már a feje a babámnak, amikor vizsgált. De ezt te is érezheted, ha feszül nagyon alul a medencéd, akkor valószínűleg lent van a feje és az nyomja. Ja én 37 hetesen szültem meg a kislányom, tehát igaza lett a dokimnak.
2008. júl. 7. 12:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,legutóbb azt mondta,kibírjuk simán,mert betonkemény a belső méhszáj. De túlhordani azért nem szeretném.
2008. júl. 7. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 127 hetesek voltak amikor szültem.
2008. júl. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!