Mostanság milyen az Uzsóki?

Szia!
Én még úgy tudom, hogy szaladgálnak a malteros vödrök a szülészeti osztályon, legalábbis a szülőszoba az rendben van, de a többi még felújítás alatt van:(!
A Wc-mosdót még nem láttam 2008 óta, mert akkor szültem ott először és csak 2010-ben fogok újra. Hétfőn megyek Uh-ra, de nem szeretnék bemenni csak úgy még körbenézni, ezeket az infókat az orvostól tudom, akiben meg 100%-ig megbízom!!
Üdv egy 17 hónapos anyuka aki 17 hetes kismama is.

Szia.
Én márciusban szültem az Uzsokiban.Akkor még a 2.-dikon volt a szülészet.A baba veled lehet,csak a reggeli vizitre meg az esti fürdetésre kell visszavinni a csecsemősöknek.
Közös a wc és a zuhanyzó(ami egy kicsit lepukkant).
Popsitörlőt,takarót kell vinni a babának.
Magadnak kézi v gépi fejőt(jó ha van nekem kellett).
Boldog babázást.

A gyermekágyas szobák most ott vannak, ahol fél éve a nőgyógyászat volt (1.em). Én ma kérdeztem a vérvételnél, hogy most mi a módi az osztályon. Íme egy dolgozó és egy az másik kismama válaszai: A látogatókat csak a folyosón lehet fogadni, nehogy elkapjanak valamit. Elhelyezés ált. 6 ágyas szobákban, de van 4 ágyas "VIP"is . Sokan vannak, így alig lehet ide bekerülni. 2 helyen van wc az első nagyon gáz alig lehet beférni, és nem valami tiszta, mert mindenki ezt használja, a másik kicsit jobb. A fürdőnél ne számíts semmi jóra (nem tudsz leülni, nincs kapaszkodó). Az ajtók sokszor tárva nyitva és minden osztályon áthaladó ember be-be tud nézni, szinte akaratlanul is. A babákat állítólag elviszik éjszakára, mert egy első szülő anyuka nem is tudna mit kezdeni vele, és pihenni is necces, ha egyszerre 6fő van a szobában. És éjjelente mindenki más időben szoptat. Amit vinni kell az babának: kissapka,mert huzat van a folyosón, takaró nem árt,és popsitörlő. Pelust adnak. A szülészeten szétnéztem, bár ez téged nem érint, de mást talán igen- nagyon tiszta,van egy helység zuhanyzóval wc-vel egy vizsgálószék, középen egy szoba, ahol adminisztrálnak, és vizsgálószék is van, a legbelsőben függönnyel elválasztva 3 szülőágy,elég picurka, egy labda bedobva a sarokba. a köv helységbe nem lehetett akkor bemenni. A folyosó másik oldalán a babák vannak.
Gyors szülést nektek!

Én ennyit egy luxus szállodába nem fizettem nemhogy egy kórháznak!!
Egy kérdés.Ha elviszik a babákat estére akkor hogy szoptatsz?Kicsit logikátlan.Vagy mindig rohangálsz érte az éjjel kellős közepén?Én legalábbis a szülésem után 5 percet nem bírtam ki a gyerekem nélkül.
A tiéd a gyerek, te szülted,az anyja mellett a helye.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!