Mi az oka annak, hogy egy kb.5 napja született gyermekről a mai napig nincs anyakönyvi kivonat? Az anya már távozott a kórházból, de a piciről azóta se lett hivatalos dokumentum.
Figyelt kérdés
A történet kicsit hosszadalmas, privátban a részletek, írjon, jelezzen, akit érdekel.2013. okt. 16. 09:11
11/15 anonim válasza:
Ez teljesen normális.Mi is kb. a gyerek 2 hetes korában mentünk be érte az Anyakönyvi Hivatalba.3 gyerekes
12/15 anonim válasza:
A kórházban mondták nekünk hogy kb 1 hét múlva mehetünk az anyakönyvvezetőhöz az anyakönyvi kivonatért és lakcímkártyáért.A férjem érte is ment.
Engem érdekel a sztori :)
13/15 anonim válasza:
Valakinek megírta a részleteket?
14/15 anonim válasza:
Nekem igen,de a válaszlevelemre már nem válaszolt!
15/15 anonim válasza:
Én is kiváncsi lettem volna a részletekre de nekem nem irta meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!