Mperat kérdése:
8 hete szültem, szerintetek ez normális ilyenkor?
Minél előbb menj vissza a dokihoz, vidd a gyereket is.
2013. okt. 15. 11:49
2/12 A kérdező kommentje:
köszi ebből nem tudtam meg sok mindent 2 hónapos gyereket meg nem fogok busszal cibálni kapjon el még valamit!
:)
én nagyon sokat szakadtam belül a méhszájam is cafatokban volt, alig tudták összerakni (bocs ha dúrva voltam , de így volt). Nekem mondjuk nagyon gyorsan összegyógyult. Csak orvos tud neked segíteni, mindenképpen menj el.
2013. okt. 15. 12:20
Mi nem vagyunk orvosok,nem tudhatjuk,hogy mi a baj, viszont mindenképpen el kell menned,és ha nincs kire hagyni a babát muszáj vinned,mert egyedül nem hagyhatod!
2013. okt. 15. 12:31
Hivj taxit,vagy kérj megy isemrőst h vigyen el kocsival.
imádom az ilyeneket hogy kifogást keresnek miért nem jutnak el a dokihoz,holott elmondás alapján baj van,és tölünk várj a a megoldást....sok minden lesz amit még nehezebb megoldani az életben!!nekem egy hós gyerekkel boltba kellett mennem,és semmi baja nem lett...
2013. okt. 15. 13:23
6/12 A kérdező kommentje:
na vegyél vissza ...nem ismersz és nem a megoldást várom Csak kíváncsi vagyok másnak is nehezen gyógyult e a sebe.. képzeld el énisd nap mint nap mwegywek a gyewrwekwemmwel a boltba dswe tusdosd faluban lakom, a városba csak busszal tudok bejutni de nem neked fogok magyarázkodni hogy lehetsz ilyen bunkó most komolyan?
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 1. nem ez volt a kérdés
2. valószínű ha akkora baj lenne nem itt üldögélnék, de úgy látszik te akkor is az orvoshoz rohansz ha letörik a körmöd..nekem ne mutasd be az életet meg a problémákat szerintem :) és nem vagyok kíváncsi a hatalmas élettapasztalatodra meg az alpári véleményedre
Ha ilyen válaszra vagy csak képes akkor szenvedj tovább...mást nem tudok irni...aki akarja az megoldja a problémát,nincs lehetetlen csak tehetetlen...szokták mondani....
2013. okt. 15. 19:02
Privátban ennyit tudott válaszolni a kérdező,és ugy érzem ez nem engem minősít:
"rohadt szemétláda kcsg seggarc vagy"
2013. okt. 15. 20:07
Jézusom,10. válaszoló....nem is értem,aki ilyen primitív miért kérdezget itt?!Szerinte meg fogjuk oldani a problémáját?!Nekem 3 gyerekem(a 2 kicsi 5 és 1 évesek) van,mégis meg tudtam/tudom oldani,hogy eljussak/jussanak a gyerekek dokihoz(holott a férjem dolgozik,minden rám hárul).Konkrétan ma 2.5 órát ültem a legkisebbel együtt az 5 éves allergiavizsgálatán a diagnózisra várva....ÉS?????MINDENT LEHET,csak akarni kell.
2013. okt. 15. 23:25
Kapcsolódó kérdések: