Székesfehérvári szülészetről milyen véleménnyel vagytok? Ki szül ott január 12. -e körül?
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Szeretném megkérdezni, hogy ki volt a szülésznőd? Én tatabányai vagyok és innen mennék oda szülni, mert itt ami van az nagyon katasztrófa. :( A nővérekhez úgy állok, hogy egyik fülemen be a másikon meg ki. De állítólag nagyon rendesek :) de ugye mindenkinek más a tapasztalata, ahogy neked is. Sajnálom, hogy nem úgy bántak veled, ahogy azt Te elvártad volna. :( Ez tényleg elrontja azt a pár napot ott bent. :( Remélem én "jókat" fogok ki.
Szia. Én most júliusban szültem Fehérváron. Nem volt dokim sem szülésznőm, de teljesen meg voltam elégedve, szerintem, ha lett volna orvosom, akkor is ilyen ellátást kaptam volna.
Egy szavam sem volt, mindenki nagyon kedves, rendes, segítőkész volt a szülészeten. Szülés után 3 ágyas szobába kerültem, a csecsemős nővérekre se volt gond, megmutatták hogyan szoptassak, hogyan pelenkázzak. a kaja is finom volt. Egyszóval elégedett voltam mindennel.
Én januárban szültem.Második baba. Ne várj sok segítséget a csecsemősöktől, és akkor nem csalódsz nagyot. Nekem volt fogadott orvosom és szülésznőm is. Szülés pozitív élmény volt, de a 3 nap, amit bent kell tölteni, az szerintem felesleges kínlódás.
Vizit bemondás alapján volt, szoptatásra előre készülj fel a Felicitas kiskönyvéből, szerintem használható tanácsokat ad.
Ha segítséget kérsz segítenek, de ha sok a szülés, akkor el vannak havazva, és ne várj túl sokat.
Meglepődtem, mert szobatársam babájának adtak tápszert , azt hittem itt nem szabad. Cukros vizet is adnak, ha kérsz, bár jobban jársz, ha helyes technikával inkább gyakrabban szoptatod a babádat.
Amúgy volt egy csecsemős nővér, aki egy tündér volt. Rövid hajú, vékonyabb, 40 körüli. Rajta látszott, hogy imádja a csecsemőket. Minden baba pillanatok alatt megnyugodott a kezében. Volt viszont 2 sótlan rutinnővér, akik olyan jól meg tudták ijeszteni az anyukákat, hogy miért nem mehetünk haza 3 nap után, hogy felváltva sírtunk a szobatársaimmal.
Ja, vigyél evőeszközt, meg tányért, mert ha nem tudod megenni a kaját, mire vinnék el, hát morcosak lesznek. Én mindig átöntöttem a kaját a saját edényeimbe.
Első éjszaka a babádat szívesen "megörzik", hogy tudj pihenni, de ha nem sír, akkor ne eröltesd, inkább legyen veled.
Ha éjszakára le akarod adni, akkor éjfélig tedd meg, mert utána már morognak érte.
Amúgy nem volt gáz a kórház, csak tényleg nem sok értelme volt bent lenni problémamentes szülés után.
Januárban nekem saját hálóinget kellett vinnem szüléshez.
Olyat vigyél, amiben aztán szoptatni is tudod a szüőszobán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!