Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az 1. természetes szülésem...

Ha az 1. természetes szülésem után hosszú volt a felépülés, lázas voltam, gyermekágyi gyulladásom volt stb. , akkor kérhetem a 2. nál a császárt? És mi van ha a fogadott orvos ezt ellenzi, mondván egészséges terhes vagyok és nem kell operáció ezért?

Figyelt kérdés
Nekem annyira sokáig tartott a felépülés,h félek ujra szülni.Az összes energiámat felemésztette és 1 évig szenvedtem utána,ezért gondoltam,h jobb lenne ha most császárt kérnék.De ha nagyon ragaszkodom hozzá,az orvos csak hajlandó lesz császározni ...?

2013. szept. 20. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha császárral szülsz, akkor is felléphetnek ezek a problémák. De egyébként kérheted, minden csak pénz kérdése...
2013. szept. 22. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, én is abszolút megértelek és ezzel a problémával küzdök... Nekem is botrányos volt a természetes szülésem, az első 3 három hónap pedig kritikus. Sem ülni, sem állni, sem járni nem tudtam, nem gátsebem volt, hanem full végig repedt a hüvelyem! 4 óra kitolás és 2 óra varrás után örökre elment a kedvem a szüléstől... De! Szeretném, ha a gyerekemnek lenne testvére, így most 2 és fél év után újra terhes vagyok. Próbálom elhessegetni a gondolataimat a szüléssel kapcsolatban, de azért a véletlenre sem bízom. Utána néztem a neten, h melyik kórházban a legmagasabb a császár arány, ott kerestem egy fiatal dokit, akinek elmondtam a problémám. Meghallgatta, megértette, azt is elmondta, hogy ebben az esetben ő megcsászározott volna, de alapvetően természetes szülés párti. A terhesség előre haladtával meglátjuk majd mi lesz... Biztos, ami biztos, szedem az Elevitet, remélve hogy jó nagyra nő majd... ÉS hiszem, hogy bárhogy lesz, csak jobb lehet!
2013. szept. 23. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:

A gyerekagyi laz ritka de sulyos GBS A fertozes

Gyerekagyi gyulladas meg sulyosabb egy csaszar utan hiszen ot taz egesz hasat kinyitottak es a bakterium kiterjedhet a hashartyara es a belekre is vegeredmeny gyerekagyi vermergezes GBS A bacitol kiindulva.

A kovetkezo szulesnel lehet bolcs dolog antibiotikumot adni mar a vajudas alatt es termeszetessen szulni.

2013. szept. 24. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!