Ha az 1. természetes szülésem után hosszú volt a felépülés, lázas voltam, gyermekágyi gyulladásom volt stb. , akkor kérhetem a 2. nál a császárt? És mi van ha a fogadott orvos ezt ellenzi, mondván egészséges terhes vagyok és nem kell operáció ezért?
Figyelt kérdés
Nekem annyira sokáig tartott a felépülés,h félek ujra szülni.Az összes energiámat felemésztette és 1 évig szenvedtem utána,ezért gondoltam,h jobb lenne ha most császárt kérnék.De ha nagyon ragaszkodom hozzá,az orvos csak hajlandó lesz császározni ...?2013. szept. 20. 16:21
11/13 anonim válasza:
Ha császárral szülsz, akkor is felléphetnek ezek a problémák. De egyébként kérheted, minden csak pénz kérdése...
12/13 anonim válasza:
Szia, én is abszolút megértelek és ezzel a problémával küzdök... Nekem is botrányos volt a természetes szülésem, az első 3 három hónap pedig kritikus. Sem ülni, sem állni, sem járni nem tudtam, nem gátsebem volt, hanem full végig repedt a hüvelyem! 4 óra kitolás és 2 óra varrás után örökre elment a kedvem a szüléstől... De! Szeretném, ha a gyerekemnek lenne testvére, így most 2 és fél év után újra terhes vagyok. Próbálom elhessegetni a gondolataimat a szüléssel kapcsolatban, de azért a véletlenre sem bízom. Utána néztem a neten, h melyik kórházban a legmagasabb a császár arány, ott kerestem egy fiatal dokit, akinek elmondtam a problémám. Meghallgatta, megértette, azt is elmondta, hogy ebben az esetben ő megcsászározott volna, de alapvetően természetes szülés párti. A terhesség előre haladtával meglátjuk majd mi lesz... Biztos, ami biztos, szedem az Elevitet, remélve hogy jó nagyra nő majd... ÉS hiszem, hogy bárhogy lesz, csak jobb lehet!
13/13 anonim válasza:
A gyerekagyi laz ritka de sulyos GBS A fertozes
Gyerekagyi gyulladas meg sulyosabb egy csaszar utan hiszen ot taz egesz hasat kinyitottak es a bakterium kiterjedhet a hashartyara es a belekre is vegeredmeny gyerekagyi vermergezes GBS A bacitol kiindulva.
A kovetkezo szulesnel lehet bolcs dolog antibiotikumot adni mar a vajudas alatt es termeszetessen szulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!