Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés indulhat délután?

Szülés indulhat délután?

Figyelt kérdés
azt mondják éjszaka vagy délelőtt kezdődik általában.
2013. szept. 17. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Akármikor megindulhat. Nem napszakhoz kötött.
2013. szept. 17. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
persze,mért ne indulhatna?!
2013. szept. 17. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
bármikor. Nekem egyik délután, másik kora este indult meg, de nincs időhöz kötve
2013. szept. 17. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan kérdezed?
2013. szept. 17. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig azt hittem hogy éjszaka kell hogy a szülés meginduljon. Persze tudtam hogy bármikor jöhet de azért éjjel van rá a legnagyobb esély. Minden reggel megkönnyebbülve ébredtem hogy nem szültem meg. Aztán a végén 40 hetesen délután 3kor kezdődött a vajúdás és 17.45-kor született a fiam.
2013. szept. 17. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem bármikor indulhat.

Nekem az egyik kora hajnalban a másik késő este kezdődött.

2013. szept. 17. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem délben kezdődött, barna folyással (tágulásos vérzés) majd este már fájásaim is voltak, másnap délben pedig már babáztam.
2013. szept. 17. 12:25
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat :-) gondoltam hogy nem napszakhoz van kötve. bocs a buta kérdésért, vagy a megfogalmazásért, de azt olvastam hogy éjszaka és reggel indul általában - én úgy szültem délután hogy hajnal fél egytől vajúdtam -azt is tudom hogy mindegyik más - és kíváncsi voltam a tapasztalatokra. most minden reggel csalódott vagyok hogy még semmi, de így azért bizakodóbb leszek :-) már egy hete keményedek és fáj is és be is illeszkedett a baba és a méhszájam is nyílik (2111), és egyszerűen nem akar rendszeres lenni... 38 hetes, de a dokim szerint is meglesz a héten. de ahogy itt olvasgatok úgy látom nem csak én vagyok türelmetlen az utolsó hetekben :-)
2013. szept. 17. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Statisztika igen minden ezt mutatta ki, hogy a szülések többsége este nyugalomba vagy hajnalba vagy reggel indul meg.
2013. szept. 17. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem éjjel indult meg, de ettől független tudtam, hogy akár reggel, délután vagy este is megindulhatott volna. Értelmetlen a kérdés.
2013. szept. 18. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!