Szerbiában Zentán van e itt valaki közületek, aki ott szült?
En nem panaszkodom az ellatasra. Figyelmesek voltak a noverek, segitettek barmiben. A babat ok rendeztek, 3 napig voltam bent, egyszer tettem tisztaba a picit, mindig ok csinaltak. Tudtunk pihenni ejjel, minden este 10-kor elvittek a babakat, reggel 6-kor hoztak vissza. Szerintem ez igy tokeletes volt, mert legalabb ki tudtuk pihenni a szulest.
En ugy hallottam Zentan ott van vegig a baba, ejjel-nappal.Egy baratnom ott szult, es panaszkodott, hogy le sem bagoztak a noverek. Azt sem tudta neha mit csinaljon a babaval, nem mondtak neki semmit. Nem tudott szoptatni, igy irt fel az orvos tapszert, amirol a noverek nem szoltak, nem kapta el a receptet, a pici ehes volt, a tapot meg kellett volna venni. A kovetkezo vizsgalatnal megkerdezte a doki, h adja-e a tapit neki, es csak nezett, hogy mi van, mert nem is tudott rola. Szoltak a novereknek, azok pedig jol le b...k a csajt, h mit gondol, nekik kell mindenrol gondolkodni?? Miert nem vetetett valakivel??
A masik a tisztasag. Azt mondta h inkabb meg halt volna, mintsem h rauljon a wc-re. Szabadkan pl. olyan tiszta volt a wc, h az vmi csoda. Bar szabadkan mas, mert minden szobara, ahol kb.vannak 6-an, van egy furdoszoba wc-vel bent a szobaba. Azt reggel, delben, este takaritotta a takarito no.
Mondjuk az en lanyom picin szuletett, az orvos azt mondta, h kapjon minden este tapot is, h jobban hizzon. Nekem nem kellett tapot vennem, kaptam a korhazba.
Mindenkinek mas es mas tapasztalata van. Valakinek jo, valakinek rossz. Van aki Zentara eskuszik, van aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!