Akiknek soha nem görcsölt a hasa menstruáláskor, milyen volt a szülése?
Csak hogy valami pozitívat is írjak: nagyon ritkán görcsöltem, a szülésem könnyű volt és nagyon gyors. (első gyerek) A hasam nem fájt nekem sem, csak a derekam. De arra sem mondanám, hogy tragédia volt. A fogfájás sokkal rosszabb. :)
Azóta volt mensim, nagyon enyhén éreztem.
Jelzem, nem gondolom, hogy magas lenne a fájdalomküszöböm.
7 órát vajúdtam nem volt kellemes, de már nem emlékszem pontosan az érzésre pedig 7 hónapja volt. :)
Azóta 2x volt menszeszem és alig éreztem, remélem így marad.
Egyébként végül császárral kellett szűlni. De teljesen rendbetette a ciklusomat óramű és míg régen 7 napig a vérzés, most az 5-ik napon mint akit elvágták és mondom míg régen nagyon görcsöltem, most semmi.
De gondolom ez csak nálam van így, de nálam csak jót tett minden szempontból a terhesség egészségesebbnek érzem magam mint valaha..
Azt hallottam, hogy egy nő egészségéhez elengedhetetlen a gyerekvállalás.. És sok betegség esélyét jelentősen csökkenti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!