Hallott mar valaki ilyen szulesrol? Allitolag nagymamam par ora alatt szult ugy, hogy semmi fajdalma nem volt.
Figyelt kérdés
Anyukam meselte ezt a tortenetet nekem es eleg hihetetlennek tunik... Valaki hallott mar hasonlit?2013. szept. 8. 19:54
11/17 anonim válasza:
Nekem sem fájt a szülés, a gyereknevelés már nehezebb...és fáj
12/17 anonim válasza:
Én! 1 hete szültem így :-) Du 3-kor 2-3 perces fájásokkal bementünk (előtte csak jóslók voltak), nem is sejtettem, hogy már 4 ujjra nyitva vagyok. 3/4 óra volt az egész szülés! Nem fáradtam el, a kitolás előtt 3-4 fájás fájt aztán ennyi :-)
13/17 anonim válasza:
Én ugyan nem pár, hanem 27 óra altt szültem, de csak összehúzódsaim voltak, fájdalmam igazán nem, csak akkor, amikor a kitolásnál felfektetek és kitették a lábaim a "karókra". DE akkor sem a szülés fájt, hanem a fenékcsontom az irracionális tartástól. Én ezt lényegében már a szülés után 10 perccel is fájdalom nélkküli szülésnek tartom. Az első szülésem a teljes ellentéte volt, pokoli kínokat éltem át (sajnos az sem volt sokkal rövidebb), de erre nagyon szívesen emlékszem vissza, mert tényleg nem volt fájdalmasabb, mint egy menstruáció.
14/17 anonim válasza:
Létezik ilyen, hiszen mindenki másképp éli meg a szülést, és a fájdalomtűrő képesség sem egyforma. Nekem is volt olyan kolléganőm, aki azt mondta, bármikor szülne még akár helyettem is.
Én egy óra alatt szültem a második gyermekem (még friss az emlék, 3 hete történt), azt nem mondom, hogy fájdalommentes volt, de elviselhető.
15/17 anonim válasza:
Nálunk is volt a családban ilyen. Elfolyt a magzatvíz, anyuka szólt a szomszédnak, hogy vigyázzon a többi gyerekre, besétált a kórházba, és már ott volt a baba feje. Mondjuk a 9. gyerek volt, szóval nem csoda. (Nem, nem vagyunk kisebbségiek, de ez régen volt, anyukám keresztmamájával történt, akkoriban divat volt a sok gyerek.)
16/17 anonim válasza:
barátnőm sem érzett fájdalmat,csak érezte,hogy mindjárt bekakil,szóltak orvosnak, egy kettő meglett a baba.Barátnőm meg meglepődve kérdezte,hogy ennyi volt a szülés??
17/17 anonim válasza:
Én a középsőmet szültem hasonlóan. Azt nem mondom, hogy nem fájt, mert a kitolás azért csak jár fájdalommal, inkább fájásaim nem voltak. Voltak, de gyengék. Elaludtam, majd jött egy erős fájás, felébredtem rá, és már nyomtam is. Úgy futott be a szülésznő, és szaladt egy dokiért, mert mindenki lefeküdt aludni, mondván ezekkel a fájásokkal nem lesz reggelig semmi. Két tolófájás, és meglett a babám. Összesen 3,5 óra volt a burokrepedéstől, de ebből fájás alig volt. A harmadiknál (5 hete) már készültek rá, hogy fájás nélkül szülök, ezért megrepesztették a burkot, mert megint gyenge fájásaim voltak. Na attól fel is erősödtek rendesen, és 45 perc alatt megszületett a kicsi. Gyanítom, ha nem repesztenek burkot, akkor is megszülöm, talán megint fájások nélkül, de beleegyeztem, mert gyorsan szerettem volna megélni a helyzetet. Az első természetesen kemény szülés volt, erős fájásokkal, de gyorsnak az is gyors volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!