A szülés után 6 héttel mit vizsgál meg az orvos amikor visszamész hozzá? Ha nem megyek az baj?
Szia!
Megnézi a gátsebet, megvizsgálja a méhedet, visszahúzódott-e rendesen.
Rákérdez, van-e még vérzés, folyás.
Felírja a fogamzásgátlót!
Kb.ennyi.
Jobb, ha visszamész, nemhiába találták ki ezt a vizsgálatot.
Sok minden változott 25 év alatt a szülészetben, de ez maradt, tehát valószínű, hogy nem véletlenül találták ki anno.
Üdv.
Köszönöm a válaszokat, én is kések, mert 8 hét után jelentkeztem be hozzá ma, és hétfőre kaptam időpontot.
Én inkább a pénz miatt nem akartam vissza menni (10 ezer ft.), de én is úgy vagyok vele, hogy nem játék, panaszom nincsen szerencsére, a folyás már elmúlt. Szoptatni sajnos nem szoptatok nincsen tejem, tehát a régi gyógyszeremet iratom fel vele, most nem szeretnénk kis tesót.
Üdv mindenkinek
Szervusz!
Mindenképp fontos!Menj vissza, szánj rá időt!
A pénz dolog pedig...nem tudom nálatok hogyan van, de ha kérsz időpontot a sima "sztk" rendelésre, az ingyen van!sőt, nálunk a szülészorvost felhívva is működik a dolog, mert mikor épp a kórházban van szívesen megvizsgál és nem kér érte külön pénzt.
Azt csak a magánrendelésen.
Gondolj arra, hogy hatalmas változáson ment keresztül a szervezeted, és felelősséggel vagy most már nem csak magaddal szemben, hanem a picúrral szemben is.Tegyél meg mindent annak az érdekében, hogy egészségben felnevelhesd a manódat!:-)
Egyébként a hat hetes tisztulási folyamat nem csak hogy az elmúlt 20 évben nem változott, hanem ha bibliát olvastok, még ott is szerepel.:-)
Egészséges szép napot!:-)
Nóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!