Tgyás szülés kiírt időpontja előtt 28 nappal. Mikor jön az első pénz?
Szaisztok
Okt 19 től tgyáson vagyok, ez pont szülés előtt 28 nappal van(nov 15 re vagyok kiírva)okt. 22 én adtuk be a papírokat
novemberben már utalnak valamit?vagy csak decemberre?
ugye még a baba adatai nincsenek meg hozzá, azt majd szülés után kell pótolni!
akkor is már elkezdik a folyósítást, ha ezek hiányoznak?vagy csak az lesz a kezdőnap amikor beadtuk a baba papírjait is?
Nektek mikor jött az első tgyás pénz?mennyi időre az igényléstől?
Köszi előre is
király
igazából te a szüléstől igényelted, de én szülés előtt 28 nappal igénylem már
akkor is a szüléstől számítják a tárgyhót?
Bocsi az OFFolásért,de a 10:29-től kérdezem,hogy te miket intéztél,hogy a munkahelyed kifizetőhely? Arra lennék kiváncsi,hogy miket kell ott intézni? én egy ideje betegszabin vagyok és csak ritkán jutok be a munkahelyre,telefonon meg nem lehet velük beszélni!December végére vagyok kiírva és nem tudom,hogy mennyivel előbb kell intézni a dolgokat. Pl.: szülési szabadság,tgyás stb...
Előre is köszi,ha válaszolsz!
És tényleg bocsi az OFFolásért!
31 hetes km.
11:43-as-nak:
Én 07.16-ig dolgoztam utána 15 napot betegszabin voltam. Majd kellett írnom egy levelet, hogy mikortól folyósítsák számomra a TGyás-t. Le kellett adnom a szülés várható időpontját (terheskiskönyv másolata)+ nyilatkozatot terhességi-gyermekágyi segély megállapításához OEP nyomtatvány. Az augusztusi fizetéssel szept.-ben már kaptam is a Tgyást. Majd utólag leadtam a szül. anyak. kiv. + gyermek TAJ kártya másolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!