Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tgyás szülés kiírt időpontja...

Tgyás szülés kiírt időpontja előtt 28 nappal. Mikor jön az első pénz?

Figyelt kérdés

Szaisztok

Okt 19 től tgyáson vagyok, ez pont szülés előtt 28 nappal van(nov 15 re vagyok kiírva)okt. 22 én adtuk be a papírokat

novemberben már utalnak valamit?vagy csak decemberre?

ugye még a baba adatai nincsenek meg hozzá, azt majd szülés után kell pótolni!

akkor is már elkezdik a folyósítást, ha ezek hiányoznak?vagy csak az lesz a kezdőnap amikor beadtuk a baba papírjait is?

Nektek mikor jött az első tgyás pénz?mennyi időre az igényléstől?

Köszi előre is

2009. nov. 1. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
augusztus elején szültem, 1 hónap volt mire meg lett a TAJ kártyája mininek, így szeptember elején tudtam igényelni a TGYÁS, október elején utaltak 2 hónapot (aug., szept.)
2009. nov. 1. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
ja nem a TAJ kártya hanem az Anyakönyvi kivonat lett meg nehezen (a kórház elkeverte...)
2009. nov. 1. 18:22
 3/8 A kérdező kommentje:

király

igazából te a szüléstől igényelted, de én szülés előtt 28 nappal igénylem már

akkor is a szüléstől számítják a tárgyhót?

2009. nov. 2. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Aug. 16-án szültem, aug. 6-tól vagyok Tgyás-on. Szeptember 2-án már kaptam is, de nekem a munkáltatóm kifizetőhely. A születési anyakönyvi kivonat, TAJ kártya másolatát egy hónap múlva küldtem el.
2009. nov. 2. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
én a szülés napjától igényeltem igen. No azt viszont nem tudom, hogy mikortól számítják ha 1 hónappal előbb igényeled:S
2009. nov. 2. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFFolásért,de a 10:29-től kérdezem,hogy te miket intéztél,hogy a munkahelyed kifizetőhely? Arra lennék kiváncsi,hogy miket kell ott intézni? én egy ideje betegszabin vagyok és csak ritkán jutok be a munkahelyre,telefonon meg nem lehet velük beszélni!December végére vagyok kiírva és nem tudom,hogy mennyivel előbb kell intézni a dolgokat. Pl.: szülési szabadság,tgyás stb...

Előre is köszi,ha válaszolsz!

És tényleg bocsi az OFFolásért!

31 hetes km.

2009. nov. 13. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:

11:43-as-nak:

Én 07.16-ig dolgoztam utána 15 napot betegszabin voltam. Majd kellett írnom egy levelet, hogy mikortól folyósítsák számomra a TGyás-t. Le kellett adnom a szülés várható időpontját (terheskiskönyv másolata)+ nyilatkozatot terhességi-gyermekágyi segély megállapításához OEP nyomtatvány. Az augusztusi fizetéssel szept.-ben már kaptam is a Tgyást. Majd utólag leadtam a szül. anyak. kiv. + gyermek TAJ kártya másolatát.

2009. nov. 14. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi szépen a választ!
2009. nov. 15. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!