sokan semmit nem éreznek elötte, csak ah már elfolyt a viz vagy megindultak a fájások.
2013. aug. 8. 09:36
2/8 anonim válasza:
Semmi nem volt. Este 11-kor éreztem az első fájást, hajnalra meg lett a lányom.
2013. aug. 8. 09:47
3/8 anonim válasza:
bementem rutin vizsgálatra (39/40ik héten) felcsatoltak a gépre és 30 perc múlva megvolt a gyerek :-)
csak a tolófájásokat éreztem de azt sem fájt igazán inkább olyan volt mintha nagyon székelni kellene
semmit sem éreztem azon kívül h keményedik a pocakon rendszeresen
2013. aug. 8. 10:01
4/8 A kérdező kommentje:
Keménykedett a hasad? feszítő érzést éreztél,mint amikor a baba kitolja a popsiját,vagy lábát és percekig arrébb nem mozdul?
2013. aug. 8. 12:27
5/8 anonim válasza:
inkább olyan volt mint mikor keményedig
mint ha egy kemény dinnye lenne
majd felpuhult és ezt rendszeresen 10-5 percenként
2013. aug. 8. 14:13
6/8 anonim válasza:
Én nem tudtam,hogy szülni fogok napok múlva,semmi kül.érzésem nem volt.Fáradtabb na az talán voltam ha emiatt lehetett.így visszagondolva.Nem nagyon akart még kibújni a picim.jelentkeznem kellett volna szülni kedden reggel,de hétfő éjjel elkezdődtek a fájások:)De a picúr olyan aktív volt mint azelőtt.
2013. aug. 8. 16:37
7/8 Kelemen Szabina válasza:
én 38 hetes vok, 2 centire ynitva van a méhszájam, gyakran keményedtem ma sokáig, és a derekam is fáj de folyamatosan, azt mondták ha beindul a fájás az nem folyamatosan fáj, hanem el is múlik a kettő között. A fájás kezdetben is fáj? Vagy kezdetben a fájást haskeményedésnek nevezik? Úgy várom már.
2013. aug. 10. 19:40
8/8 anonim válasza:
Én a koraszülésem előtt a keményedésen kívül semmit nem éreztem, elmentem dokihoz, azt mondta, minden rendben, teljesen zárva vagyok, ne aggódjak. Este 11-kor megrepedt a burok, elfolyt a magzatvíz, és hajnalra meglett a babám. Tehát még egy orvos sem tudta ezt előre megmondani... Most a 3. szülésem előtt hetekig jóslóztam, az volt a legbiztosabb jel, hogy lassan alig tudtam menni, annyira lent volt a buksija, és nyomott. Szinte már mozgásképtelen lettem, éreztem, hogy ez már nem normális állapot, itt történnie kell valaminek. Rengeteget keményedtem, de főleg a hasam teteje. Alul sokszor nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!