37 hetes km vagyok - mi lehet ez? Ma enyhe nyálkás folyásom kicsit véresnek tűnik, olyan barnás pirosas.
Figyelt kérdés
Olyan mint régen, mikor megjött a menzim, fáj a derekam, ami eddig a terhesség alatt sose. Lehet ez már a szülés előjele? Vissza kéne fognom a tempót - még eléggé pörgök. Holnap megyek ismét nst-re ill. dokihoz. Mennem kéne már ma?2009. okt. 26. 12:23
1/5 anonim válasza:
Nyálkás, akkor nem lehet a nyákdugó?
Ha megnyugtat,és meg tudod oldani, menj az orvoshoz ma, attól bajotok nem lesz! Én mennék :)
2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem is a nyákdugó távozott, ami azért van mert tágul a méhszájad. Valószínűleg a derekad is ettől fáj. Mondjuk attól még lehet vissza akár 1 heted is.
3/5 anonim válasza:
Ha mozog rendesen, akkor várhatsz. Ha elkezdesz vérezni, vagy legalább egy órán keresztül vannak rendszeres fájásaid, vagy szivárog a magzatvíz, akkor indulás. Szerintem is elkezdtél tágulni, nem hiszem hogy kihúzod még három hétig. És igen, mostmár fogd vissza a tempót. Aludd ki magad. Minden jót Nektek!
4/5 anonim válasza:
Nem tudom idővel bementél-e a kórházba de fontos lenne hogy felkeresd a dokid. Nálam is így indult meg a szülés. Ez a véres, barnás a nyákdugó ami lezárja a bejáratot. Az orvos azt mondta már ebben a korban nem tartják visssza a babát mert a vérzés beindulásával nagyobb a fertőzésveszély.
5/5 anonim válasza:
Szia! Én szülés elött ugyanígy véreztem. 8órával később már a kezemben volt a kisfiam.
3hetes baba anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!