Mikorra huzodik vissza a has szules utan a normalis allapotba?
Figyelt kérdés
Szuleskor lement 10 kg de azota semmi 4 honapja mar a hasam mint aki 4hos terhes:( 10 kg felesleg meg mindig van. Nem szoptatok mar szoval dietat is probalom de semmi....:( Szerintem meg hizok is mint fogynek.
2008. jún. 28. 14:37
1/4 anonim válasza:
Szia. Nekem szülés után 10kg ment le, haza mentünk rá 1 hétre 10kg. és mintha nem is szültem volna.Próbálj akkor tornázni ha nem megy le magátol.Természetes uton szültél?
2/4 anonim válasza:
hát az én hasam nem ment le :D és a babóm már 6 hónapos :D igaz nem is igen fogyókúrázok mert még mindig szoptatok :) sétálni meg megy a fene :D igaz jövö héten költözünk egy nagyobb városba ugy hogy abban bízok hogy majd sikerülni fog egy picit fogyni...
azt is mondják hogy amikor befejezzük a szoptatást nagyon sok megy le. és amikor a gyerek járni kezd az is jó kis torna :D
üdv brigi mama
3/4 anonim válasza:
Ez alkat függő is. Én 21 kg-ot híztam a terhességem alatt. Szülés után 10 kg-al voltam kevesebb. Aztán mikor hazajöttünk 2 hét alatt lement a többi is. Viszont a has, ha nem tornázol és az étkezésekre sem figyelsz, akkor úgy marad! Most én is ezen dolgozom.
4/4 anonim válasza:
Szia!Én úgy hallottam,hogy aki szoptat az hamarabb fogy mert a kicsi sok mindent elszív az anyától.De szerintem ez alkatfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!