Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek nem használtak a szüléshez szedett homeos bogyók, teák?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokról olvasnék szívesen, hogy pl. nem is tágultál jobban, vagy nem lett gyorsabb, stb.
2009. okt. 24. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem szedtem semmit 12 óra alatt szültem.

2009. nov. 3. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Hat en ittam a malnalevelteat a 34.hettöl ezerrel es megsem hasznalt.Pedig hittem is benne nagyon.De ez alkat kerdese is, ez nem azt jelenti, hogy Neked sem fog hasznalni.Szerintem idd es szedjel bogyokat is!Artani nem art, ha meg hasznal akkor neked lesz könnyebb!
2009. nov. 3. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Neharagudj, de nem értem, hogy miért a negatív véleményekre vagy kíváncsi?!

Ez nekem olyan, mintha a rossz szülési élményekre, a komplikációkra lennék kíváncsi. Nem akarok bunkó lenne, de nem olyanokat kéne olvasnod, hogy kinek milyen jól bejöttek a bogyók, és hogy milyen könnyű szülése volt stb?

Nekem könyvjelzőkben vannak elmentve a pozitív válaszok, beszámolók, és ha már közeleg a szülés ideje azokat fogom olvasgatni. Hiszek a homeos bogyókban, mert ártani nem, csak használni tudnak.

Még egyszer elnézést, hogy értetlenkedtem.

2009. nov. 4. 14:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem baj, hogy nem érted. Azt azért elárulom, hogy nem a rossz szülési élményekre, a komplikációkra vagyok kíváncsi. A kérdés a homeós bogyók hatására vonatkozik. Pontosabban arra, hogy nem feltétlenül hatnak...
2009. nov. 12. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!